V tem tednu se pripravite na poglobljena čustva

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 18. do 24. junija 2018.

V tem tednu se pripravite na poglobljena čustva (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
18. 6. 2018

Splošna napoved

V prvi polovici tedna se boste s Soncem v dvojčkih, ki zaključuje svoj cikel, razigrano nasmihali in se spretno izognili težavam ter napetostim. Povečana bo družabna nota, ves čas boste nekaj razlagali, vendar popolnoma brez globine. Bolj težko se boste prilagajali, saj vas bo spremljal občutek, da veste in zmorete popolnoma vse sami. Na trenutke si lahko zaradi tega vpliva ustvarite navidezno mnenje, misli boste težko povezali v celoto, boste pa zelo uspešni pri spontanem delu narave, ki vam prinaša dobre rezultate. V četrtek se Sonce pomakne v nežnega raka, zato boste občutili nekakšen vdor čustev, ki bodo stopila na plano. Ustavite se in prisluhnite svojim mislim ter skritim opozorilom, ki se bodo nizala. Prisotna bo želja, da se povežete s sabo, vnesete tišino skozi meditacijo, in se skozi prijazne besede zahvalite za vse. Obtoževanje tokrat ne prinaša nobenih rezultatov, zato se mu raje izognite. Izziv bodo predstavljala preprosta dejanja in sprejemanje drugačnosti.

Merkur potuje po znamenju raka, zato se vam na področju komunikacije, poslovnega delovanja in financ ne piše ravno najboljše. Kljub temu prihajajo številni izzivi, priložnosti in modrosti, ki bodo seveda zahtevali od vas konkretne in premišljene odločitve. Vaša čustva bodo globoka in muhasta in težko se boste v odnosih popolnoma sprostili, zato se lahko na delovnem mestu še posebej proti koncu tedna pojavijo tihi dnevi. Zavedajte se, da vaša podzavest govori v drugačnem jeziku, kot ga govori vaša zavest, kar se lahko izrazi z nemirom. Prihajalo bo do zavedanj, da niste več pripravljeni vzdrževati neuravnoteženih odnosov.

Venera v levu vas bo rešila pred vlogo žrtve in vam doprinesla kanček optimizma in sproščenosti v ljubezenskih odnosih. Ta vpliv bo poskrbel, da bodo ljubezenski sestanki spontani, strastni in razigrani. Tudi ljubosumje boste znali tokrat nadzirati, saj boste izredno zaupljivi, morda celo malce naivni. V odnose torej prihajata sreča in želja po svobodi. Ne bodite presenečeni, če partner tokrat ne bo želel početi vsega z vami, ampak bo hrepenel po samostojnosti in svojih hobijih. Dovolite ljudem okoli vas, da živijo svoje življenje, ter ne dajajte nasvetov, če vas ne vprašajo.

Mars v znamenju vodnarja bo poskrbel za svobodo, po kateri boste močno hrepeneli. Teden je primeren za študij in branje, saj vam bodo določeni vplivi pomagali stvari medsebojno povezovati in razumevati. Intelektualno boste odprti in pripravljeni na številne novosti in spremembe. Prav posvetilo se vam bo od novih spoznanj, še posebno kar se tiče financ, boste sedaj nekatere stvari enostavno vedeli, ne da bi jih morali preverjati in iskati. Nikar pa kljub entuzijazmu ne delajte prehitrih zaključkov, saj bi se lahko opekli in kasneje vse skupaj obžalovali.

V ponedeljek se bo Neptun začel gibati v retrogradni smeri. Ta vpliv vam prinaša večjo intuitivnost. Lažje boste spregovorili o tem, kaj čutite, saj boste bolj občutljivi, še bolj kot sicer. Nikakor se ne smete podati v svet odvisnosti, čeprav boste še bolj dovzetni za razne substance.

Tedenska napoved

Ponedeljkovo jutro z luno v levu bo optimistično in energično. Tokrat se ne boste pritoževali, ampak se boste znali sami potruditi, da določene zadeve, ki so vas bremenile poskusite izboljšati. Na misel vam bodo prišle številne ideje in zamisli in z lahkoto se boste zavihtel novim zmagam naproti, če jutra ne boste izkoristili, vas bo že dopoldne luna, ki preide v znamenje device obremenila s svojo analitično energijo.

V torek boste z zemeljsko luno delovni, vztrajni in bolj premišljeni. Z lahkoto se boste usmerili na področje v vašem življenju, ki morda potrebuje posebno pozornost ali spremembo. Ta vpliv vam bo ukradel nekaj vaše sproščenosti in prinesel nekaj obremenjenosti, ki bo posebej izrazita v zasebnih odnosih. Težko se boste odločali, saj boste imeli občutek, da imajo vse zadeve neka ozadja, ki pa jih ne poznate.

V sredo popoldne se bo luna podala v znamenje tehtnice. Spremljal vas bo tudi Prvi krajec. Lahko se pomirite z nekom, s katerim ste sprti že toliko časa, da ste že pozabili zakaj pravzaprav je prišlo do razhoda. Tokrat boste premišljeno zavihali rokave. V službi vas počasi čaka možnost napredovanja, zato boste v tem času morali urediti svoje življenje tako, da boste imeli dovolj časa, da se posvetite službenim obveznostim. Ta vpliv vam bo pomagal, da vaše želje, ne bodo ostale samo na ravni teorije, ampak jih boste začeli uresničevati.

Četrtek z zračno luno bo prijeten dan, s povečano intuicijo in prilagodljivostjo. Ta vpliv prinaša v odnose nekaj več radovednosti, zato ne bodite presenečeni, če vas bodo bližnji ves čas nekaj spraševali. Aktivno ukvarjanje s športom vas v teh dneh ne bo zanimalo preveč, izgovarjali se boste na pomanjkanje časa in se raje podali na umirjen klepet v kavarno.

Petek bo umirjen in vaše misli bodo tkale lepe zgodbe, pomemben vam bo tudi videz, zato obisk frizerja ali kozmetičarke ni izključen. V poznih urah, ko preide luna v škorpijona, bo naraščala vaša napetost. Vaša samozavest bo občutno povečana. V primeru, da vas obsede drag nakup, ki se vam sicer zdi življenjsko pomemben, počakajte dan ali dva, saj bi lahko drugače obžalovali. Poudarjena bo vaša osebnost oziroma vaš ego. Ponosni boste na svoje ideje in na svoje delo, upali boste, da se vaša kreativnost opazi, zato boste hrepeneli po hvali ali občudovanju.

V soboto vas bo razbremenila konjunkcija lune na Jupiter, ki prinaša zadovoljstvo, dobiček, dobro zdravje in optimizem. Ne glede na situacijo, boste zadovoljni sami s seboj in s trenutnim dogajanjem. V užitkarstvu bo prisotno pretiravanje. Pomembno je, da se naučite prilagajanja novim situacijam in spremembam. Negujte gibljivost in pokažite prefinjenost duše.

V nedeljo se boste z vodno luno ukvarjali predvsem s čustvenim področjem. Čim prej črtajte določene vzorce in si dovolite bolj svobodnega življenja, ter sprejmite priložnosti, ki počasi pronicajo v vašo smer. Ne dovolite, da vas neuspešne situacije razjezijo ali celo razžalostijo.

horoskop.si

Poglejte si še: