V tem tednu uporabite energijo za reševanje preteklih projektov

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 8. do 14. 2. 2020.

V tem tednu uporabite energijo za reševanje preteklih projektov (foto: pexels) pexels
8. 2. 2021

Teden, v katerem se bo Sonce gibalo v znamenju vodnarja, je primeren čas, da se vrnete nazaj in se ponovno povežete s tistim delom sebe, ki bi ga morda morali razčistiti. Vpliv ponuja priložnost, da se odmaknete od svojih individualnih prepričanj in spoznate, da je vsako živo bitje dragoceno. Prihaja energija, s katero boste bolj pogumni, veličastni, lažje si boste pridobili spoštovanje. Vpliv vas blagoslavlja tudi z avtoriteto in močjo. Po drugi strani pa v negativnem smislu predstavlja pomanjkanje samozavesti. 

V tem tednu boste najverjetneje razširili svoja obzorja. Lahko tudi poudarite svoje lastnosti, ki so bile dolgo potlačene. Če se boste znali odzvati, je lahko ta teden obdobje napredovanja in uspeha, saj ima ta tranzit neposreden vpliv na zadeve, povezane s kariero. Pričakujete lahko izboljšanje na določenih področjih, morda boste želeli popraviti določene napake, ki ste jih storili v preteklosti. Nevednost vas lahko privede do negativnih izidov ali zelo bolečega procesa preobrazbe. Na akademskem področju se boste dobro odrezali. 

Ne bo pa vse tako rožnato, nekateri se boste ukvarjali tudi s težavami v zvezi s skupnimi računi, dediščinami in lastnostmi prednikov, kar lahko nenadoma postane zelo pomembno za vas. Pri soočanju s takšnimi težavami se lahko soočite z določenimi izzivi, trudili se boste, da bi ohranili zdravo pamet. Ta vpliv lahko usmeri vaše zanimanje v okultno, duhovnost, astrologijo in sorodne znanosti. Počutili se boste kot reševalec težav, ko se boste ukvarjali z eno težavo, se lahko pojavi druga. V tej fazi se lahko lažje soočite tudi s finančnimi izgubami.

Retrogradno gibanje Merkurja v znamenju vodnarja lahko poruši kakšno strukturo, lahko pa vas tudi prebudi in usmeri v akcijo. Energijo uporabite za reševanje preteklih projektov, saj boste imeli večji vpogled v to, kako nadaljevati v smeri uspeha. Vpliv vam omogoča, da se obrnete navznoter in proaktivno doživljate ljubezen do sebe. Ponovno boste začeli dojemati svojo vrednost, ne samo na finančni ravni, ampak tudi na družbeni in osebni.

Z vplivom Venere v vodnarju si boste skušali ustvariti svojo pot in navdušeni boste nad tem, da se premikate, ne glede na ovire. Več denarja boste porabili za dobrodelne namene ali stvari, ki vam bodo polepšale trenutke.

Sanjali boste velike sanje, ter izoblikovali trdne vrednote in ustvarjalnost. Prihaja pa tudi nekaj površnosti tako pri delu kot tudi v medsebojnih odnosih.

Tedenska napoved

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju kozoroga. Odgovornost bo verjetno glavna tema. Močno se boste zavedali, da je treba izpolniti določena pričakovanja, zato sproščeni ravno ne boste. Čutili boste globok občutek dolžnosti, da podpirate druge in privlačila vas bodo področja izražanja, ki vam omogočajo, da pokažete sposobnost sprejemanja odgovornosti. Spontane čustvene povezave ne bodo ravno vaša prioriteta. V čustvenem pristopu boste sicer delovali samozavestni, vendar boste v notranjosti zadržani. S konjunkcijo med Soncem in Merkurjem bo pomembno razumeti, kako resna ali smiselna je kakršna koli čustvena vpletenost, preden se vključite vanjo.

V torek, ko bo luna v kozorogu, boste dobro motivirani. Želeli boste postaviti trde temelje in strukturo. Prihaja tudi konjunkcija med Luno in Plutonom, ki prinaša boj za premoč na čustvenem področju. Razdražljivost in napetost vas lahko popeljeta v kakšen konflikt. Poudarek bo stremljenje k cilju, ki ga želite doseči, pomagata vam lahko prodorna inteligenca in intuicija. 

V sredo preide luna v znamenje vodnarja. Ne glede na to, ali se trenutno osredotočate na materialno ali duhovno, boste ogromno pričakovali od sebe. Prihajajo bolj svobodoljubne ali nekonvencionalne lastnosti. Če se borite med potrebo po izpolnjevanju obveznosti in potrebo po svobodi, se lahko izrazite na več različnih načinov. Dokler boste izpolnjevali lastna pričakovanja glede tega, kaj vam pomeni odgovornost, se boste počutili čustveno stabilne in varne. Konjunkcija med Luno in Saturnom vas lahko povleče v temne misli. Povečani boste tudi samokontrola in previdnost.

V četrtek poleg energije vodnarja nastopi še Mlaj, zato lahko poiščete popolno rešitev za kakršen koli problem, ki se vam pojavi. Prihaja tudi neverjetno sočutje. Podprli boste tisto, v kar verjamete, ne glede na to, kako bodo drugi vplivali na vaše odločitve. Na nek način boste imeli raje samoto, neodvisnost pa bo vaša prioriteta. Odlično se boste pogumni in radovedni znašli v tveganih situacijah, zato vas delo, ki vključuje finance in naložbe, lahko potegne v svojo smer. 

V petek ob 8.23 uri preide luna v znamenje rib, zato se boste nenehno ukvarjali z občutki drugih, skupaj z analiziranjem svojega razpoloženja. Poglobljena čustvenost vas lahko pripelje v umetnost, to pa vam lahko pomaga, da se osredotočite na vse misli in občutke, ki prehajajo skozi vas. Lažje kot običajno boste tudi v soboto zaznavali čustvene vzpone in padce. Vse, kar ne bo po vaših željah, vas lahko čustveno močno obremeni.

Nedeljsko jutro bo nežno, občutljivo in namenjeno poglabljanju. Popoldne, ko luna prehaja v znamenje ovna, se bo energija razbohotila. Vseeno vam bo, kaj si drugi mislijo o vas, z ničemer se ne boste pretirano obremenjevali. Najboljša izbira bo, da sledite svoji poti. 

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: