V torek prehaja luna v znamenje ŠKORPIJONA, ki vodi v globine, prihaja tudi SONČEV MRK

24. 10. 2022
Deli
V torek prehaja luna v znamenje ŠKORPIJONA, ki vodi v globine, prihaja tudi SONČEV MRK (foto: shutterstock)
shutterstock

Tu je podrobna napoved za teden od 24. do 30. oktobra. 

Neverjeten pogum, ki ga prebuja Sonce v znamenju škorpijona, boste znali uporabiti v smeri, da se izkopljete iz negativnega stanja ter se samozavestno podate novim dogodivščinam naproti. Na področju osebne rasti se boste poglobili v svoj svet notranjosti, kjer boste želeli odstraniti vse nepotrebne vibracije, ki vam otežujejo delovanje. V določenih zadevah boste bolj tihi in skrivnosti, o svojih težavah ne boste veliko razlagali. Kot igriv otrok pa se boste veselili vsake nove priložnosti, ki vam bo podarjena. Tudi fizične energije boste imeli več kot dovolj, zato o utrujenosti ne bo tokrat niti sledu.

Nenadne odločitve, ki ne bodo redke, bosta žal spremljala ljubosumje in maščevalen pristop. Težko se boste razbremenili in notranje umirili, še težje se boste spoprijemali s tistimi dejstvi, ki vam ne bodo všeč. Finančno področje bo močno izpostavljeno, predvsem zato, ker vam bo prinašalo občutek moči, svobodo in nadzor. Z denarjem boste znali dobro ravnati, tako s svojim kot tudi s tujim, zaradi česar boste kljub vsem globalnim težavam uspešni na področju finančnih vlaganj. Pripravljeni boste tudi trdo delati ter se odrekati, vendar samo, če vam bodo zagotovljeni dobri rezultati. 

Čutili boste svojo moč in se aktivno borili proti negativnim vibracijam. Za tiste, ki ste v razmerju, bo obdobje odlično, saj vam čustev ne bo težko izraziti spontano. Naleteli boste tudi na pozitivne in globoke odzive, ki bodo povečali privlačnost. Upoštevali boste tudi temne notranje občutke, obsesivne težnje in strasti, skratka vso globino, ki jo boste zaznavali. S tem vplivom prihajata mističnost in povečan občutek za tveganja. 

V raznih borbah boste izjemni tekmeci, predvsem zaradi vgrajenega senzorja za zaznavanje slabosti nasprotnika. Najboljše se boste počutili, ko boste raziskovali in odkrivali. Spodbujali boste spremembe z izboljšanjem, stati na mestu, brez premika bo naravnost nesprejemljivo. 

Merkur, ki se bo do sobote nahajal v znamenju tehtnice bo olajšal težavne situacije, tokrat boste marsikaj rešili s pogovorom. Veliko vam bo pomenila umirjenost s katero se lahko pomaknete naprej, še posebej tisti, ki se boste povezovali s kreativnostjo. Od sobote dalje, ko se Merkur pomakne v znamenje škorpijona, pričakujte več nestrinjanja in nemirne energije. Zaradi energije škorpijona lahko postanete preveč entuziastični, kar se bo še posebej odražalo na področju dela. 

Z energijo Venere v znamenju škorpijona se skušajte v zadostni meri prepustiti počitku, zabavi in dobri volji, saj vpliv simbolizira dobre dogovore, nova poznanstva, srečna naključja in uspeh. To je čas, ko je potrebno pozabiti na rutino in se prepustiti tudi nepredvidljivim dogodkom ter strastnim podvigom. Možno je, da bo prihajalo do manjših nesporazumov, ki pa jih boste razjasnili z nasmeškom na obrazu. Venera vas bo s svojimi aspekti ščitila, da ne boste na ljubezenskem področju naredili kakšne neumnosti, saj se boste znali zadrževati in v mislih najprej prešteti do tri. V nedeljo vstopate v obdobje retrogradnega Marsa v znamenju dvojčkov.

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN POSEBEJ

Zaradi energije lune v tehtnici ter vpliva konjunkcije med Luno in Merkurjem boste sproščeni, zato se prepustite vsemu, kar vam življenje ta trenutke ponuja. Na vsak način boste stremeli k temu, da uravnovesite določen odnos, vendar bodite previdni, da se ne boste predolgo odločali. Svojih ciljev se boste jasno zavedali in bister um vas bo na področju kariere in izobraževanja rešil pred zapleti. Tudi če vas bodo izzvali ali razjezili, se boste odzvali prefinjeno in taktno, s tem boste zmanjšali možnosti za številne napetosti. Vloge bodo sprejete, procesi se bodo odvijali v pozitivno smer, zato nikar predolgo ne mencajte, ampak izkoristite ugoden vpliv. 

V torek prehaja luna v znamenje škorpijona, nastopi tudi Sončev mrk. V določenih situacijah, ki bodo imele pridih nerealnega lahko ostanete praznih rok, kar vas naj ne spravi v slabo voljo, saj kmalu prihajajo nove priložnosti. Pričakujte tudi nekaj nejasnosti na osebnem področju, saj boste hrepeneli po tem, da se dvignete v višave, mrk pa vam bo zatiral svobodno pot. Spremljal vas bo občutek, da se vam nekam mudi, vendar ne boste vedeli kam. Veliko boste razmišljali o praktičnih stvareh in kritizirali okolico, zato ne bodite presenečeni, če boste kakšno stvar zaključili bolj na hitro. Bodite kar se da pozorni na svoje napake, le tako boste uspešno zaključevali naloge, ki so vam zaupane. Volje po prevzemanju novih nalog tokrat ne boste imeli. 

V sredo, ko boste še zaznavali energijo mističnega škorpijona nikar ne sklepajte prehitro. Ujel vas bo občutek, da se vam premalo dogaja ter da vas zadeve, ki vas obkrožajo ne dopolnjujejo v celoti. Boljše počutje vam prinašajo simpatične ter vznemirljive zgodbe, ki jih boste deležni na področju čustev. Ohraniti zaupanje bo skoraj nemogoče, saj vas bodo ves čas vznemirjali razni dvomi.

V četrtek ob 12.54 uri luna preide v znamenje strelca zato si boste po težkih energijah spontano oddahnili. Prihaja boljši občutek, s katerim boste lahko rešili določene finančne zaplete. Pričakujte povečano potrebo po družabnih stikih, ter zanimivih anekdotah. Z veseljem boste razpravljali brez vseh zadržkov, vendar pikre podrobnosti prihranite za kdaj drugič. Paziti morate tudi, da brzdate svojo impulzivnost in nepotrpežljivost v odnosih. Na področju zdravja se lahko pojavijo glavoboli, migrene ali težave z očmi, kot bolečine v teh predelih pa se lahko odražajo tudi trenutne psihofizične napetosti. 

Hitro in odločno se boste tudi v petek, ko vas bo spremljala energija strelca lotevali vsega, kar vam bo padlo na pamet, prepričani, da zmorete vse sami. Navduševali boste z optimističnimi rešitvami, ki lahko rešijo marsikatero zapleteno situacijo v vaš prid. Mikali vas bodo izleti, z namenom da bi spodbujali svojo neodvisno naravo ter da bi se lepo imeli.

V sobotno jutro se boste zagnali brez vseh načrtov, nato prihaja popoldne, ko luna prehaja v znamenje kozoroga bolj resen čas. Povečalo se bo prepričanje vase in zaverovanost v svoj prav. Delovanje bo vsebovalo potrpežljivost, z veseljem se boste izognili zaletavosti in površnosti. Pričakujte dovolj priložnosti, da pokažete in dokažete, kaj znate in zmorete. 

Nedelja, ki jo bo spremljala luna v kozorogu bo ugoden čas za umiritev in aktiven počitek, kot na primer, sprehod v naravi in gozdu ali obisk planinske ko

e. Vpliv lahko ustvari nekoliko bolj temačno vzdušje pri tistih, ki ste osamljeni, zato se podajte v raziskovanje neznanih področij. Prebudite tradicijo in se povežite z družino, le tako boste zaznavali notranje zadovoljstvo.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite tudi: 

Novo na Metroplay: Tatjana in Verena Rojc – Slovenci kulturo cenimo bolj kot Italijani | Podkast Slovenske filharmonije