Vaše ambicije ta teden dobivajo pravo podobo

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 9. do 15. januarja 2017.

Vaše ambicije ta teden dobivajo pravo podobo (foto: profimedia) profimedia
9. 1. 2017

Splošna napoved

S pomočjo planetarnih kombinacij, ki v tem tednu niti ne bodo tako drastične, se počasi pomikate naprej. Pravo smer vam vsekakor na poslovnem in finančnem področju obljublja Sonce v znamenju ambicioznega Kozoroga, ki vam bo omogočilo videti stvari v popolnoma realni sliki. Vse, kar se boste odločali, boste želeli najprej preveriti, zato vas bo v tem tednu težko kdorkoli ogoljufal.

Čas bo zelo ugoden tudi za tiste, ki vas čaka kakšna pomembna predstavitev ali težji izpit, kjer se boste odlično odrezali, v primeru da boste dobro pripravljeni, saj improvizirati tokrat ne boste znali najbolje.

Merkur v znamenju Strelca vas bo popeljal v optimizem, povezan z delom in vašim doživljanjem vsega, kar se vam dogaja. Prepričani boste, da vse veste najbolje sami, vendar boste družbo kljub temu potrebovali. Zgodi se vam lahko nekaj spontanega, zelo prijetnega in nepričakovanega.

V četrtek, ko Merkur preide v Kozoroga, vas lahko zagrabi strah, da ste nekaj pozabili. Postajali boste vedno bolj stabilni in vedno bolj vztrajni. Venera v znamenju Rib bo čustva popeljala v globino. Z lahkoto boste sledili svojim globokim mislim in ljubljeni osebi, ki vam bo v tem obdobju še bolj pri srcu.

Mars v znamenju Rib pa lahko s svojimi aspekti malce zamaje vašo samozavest in vam prinese kakšen dvom, ali celo manjši občutek krivde.

Tedenska napoved

V ponedeljek in torek se vam nakazuje sproščeno obdobje, polno domislic, razigranosti in igrivih predlogov, kar vam prinaša vpliv lune v znamenju Dvojčkov. To je čas, ko morate izkoristiti vse priložnosti, ki vam pridejo na pot, ter slediti svoji spontanosti. Postavite se zase, povejte, kar vam leži na duši, saj se boste s tem olajšali, nikar pa ne pretiravajte, saj vas lahko ta vpliv naredi nestrpne in netolerantne.

V torek pozno zvečer bo ogrožen vaš spanec. Luna, ki preide v ozvezdje Raka vas bo spomnila na vse nedokončano in nedorečeno, kar vas lahko malce obremeni. Ta vpliv prinaša v sredo in četrtek tudi nekaj pesimizma, strahov, dvomov in nezadovoljstva. Nikar se ne zapirajte vase in ne iščite odgovorov v svoji notranjosti, bolj v pomoč vam bo pogovor z dobrim prijateljem, ki vas bo postavil na realna tla.

V četrtek bo Polna luna povzročila manjšo zmedo. Tokrat se bo dotikala predvsem vašega ljubezenskega področja, ki ga bo nevede postavila na glavo, zato si hitro izrečenih besed v jezi ne jemljite k srcu.

V petek se boste s pomočjo lune v znamenju Leva osvobodili slabih energij in pesimizma. Končno boste zopet pripravljeni na večje korake, sproščen zmenek in akcijo na vseh področjih. Povečala se bodo tudi vaša splošna zanimanja, prisotna bo tudi radovednost.

V nedeljo se luna pomakne v znamenje Device, zato vas bosta privlačili narava in dobra hrana. Predajali se boste užitkom vsega estetskega, lepega in okusnega. Hrepeneli pa boste tudi po čistoči in želeli da je vse na svojem mestu.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri