Vročina, ohladitve in vpliv na astrološka znamenja

24. 8. 2015
Deli
Vročina, ohladitve in vpliv na astrološka znamenja

Za nami in pred nami so vremenske spremembe, ki so nihajoče oziroma gredo včasih v skrajnost. Danes v kratkih hlačah in natikačih, jutri v jopici. Ogenj, zemlja, zrak in voda pa so elementi, ki pripisujejo posameznim znamenjem nekaj skupkov lastnosti oziroma način, kako odreagirajo v določenih situacijah. Brez ljubezni pa seveda ne gre. Kam spadate vi?

Ognjena znamenja

Vročina? Da, obožujejo sonce in vročino, takrat se najboljše počutijo. Pozorni naj bodo na to, da so avgustovski večeri zlasti v drugi polovici meseca lahko hladni ter da s sabo poleg kratke oblekice vzamejo še kakšno jopico.

Mraz? Hladni dnevi jih razžalostijo, saj ne marajo odvečnih oblačil.

- Najbolj je vroče levu.

- Najbolj zebe ovna.

Kam, ne glede na vreme? Obisk predstave, kina ali kakšne igre bo za vas, ki morate biti ves čas v zanimivih vibracijah, odlična izbira. Poleg tega boste z lahkoto načrtovali, saj vaš izlet ne bo odvisen od nepredvidljivega vremena.

Ljubezen? Prihaja nekaj nejasnosti, zato bo treba uporabiti tudi razum, ne samo srca.

Kaj lahko od njih pričakujemo?

Ognjena znamenja so v nenehnem gibanju in ne marajo utesnjenosti, zato med predstavniki zodiakalnih znamenj, ki ne marajo zakonskih vezi, zasedajo prvo mesto. Po statistikah je med neporočenimi ljudmi največ ognjenih znamenj, še posebej strelcev in ovnov, če pa se že odločijo za zakonski stan in družino, pa s tem dolgo odlašajo. Najlažje jih je dobiti, če v njih vzbudimo občutek, da zlahka živimo brez njih. Poleg tega je treba ves čas skrbeti, da imamo pri sebi potni list, da bomo lahko pripravljeni sprejeli povabilo na nenadno potovanje. So strastni in iznajdljivi kot ljubimci ter zabavni, energični in velikodušni kot prijatelji, s katerimi vam ne bo nikoli dolgčas.

Ko so prevarani?

Maščujejo se redko. Zanje je značilen glasen koleričen izpad, v katerem povedo vse za nazaj in naprej, nato so sposobni hitro narediti korak naprej in jih ta oseba ne zanima več.

Zračna znamenja

Vročina? Včasih da, včasih ne, odvisno od njihovega razpoloženja. Če kupijo kakšen minimalističen kos oblačila, potem se temperatur nad 30 stopinj veselijo, njihovi umirjeni naravi pa veliko bolj ustrezajo bolj zmerne temperature, takrat imajo občutek, da lažje dihajo.

Mraz? Ustrezajo jim srednje temperature, saj lahko takrat kombinirajo svoja oblačila.

- Najbolj je vroče tehtnici.

- Najbolj zebe dvojčka.

Kam, ne glede na vreme? Kakšna jama ali gorska koča, ki ni visoko v planinah, saj niste ravno razpoloženi za hujše napore. Obvezno poskrbite, da česa ne pozabite, in preživite nekaj časa v gozdu.

Ljubezen? Kljub zapletom vam bo avgust prinesel boljše odnose in več stabilnosti.

Kaj lahko od njih pričakujemo?

Partnersko življenje zračnih znamenj je zelo živahno. Potrebujejo intelektualen odnos, ki jim ponuja dovolj neodvisnosti in širine. Pogosto ne zaupajo povsem svojim čustvom, zato si jih poskušajo racionalno razložiti. Radi navezujejo stike, vendar predvsem zato, ker sovražijo samoto. Če se jim želimo približati in vzbuditi njihovo zanimanje, je najbolje, če smo udeleženi pri vseh njegovih dejavnostih, vendar pa mu ne smemo viseti za vratom. Ne prenesejo enoličnosti, zato se navadno poročijo pozno, navadno vsaj dvakrat. Poleg zakonskega partnerja si pogosto omislijo še ljubimca ali ljubimko.

Ko so prevarani?

Najprej želijo preveriti zgodbo, zato so znani po tem, da radi na skrivaj posegajo v partnerjevo zasebnost in iščejo neke dokaze. Če je ranjen njihov ego, bodo grozili besedno, vendar se verjetno ne bodo maščevali, saj bodo že zelo hitro v novem odnosu.

Zemeljska znamenja

Vročina? Ni jim pogodu. V vročih dneh trpijo in iščejo senco. Najboljše se počutijo v klimatiziranih prostorih, kjer lahko normalno funkcionirajo. Ves dan na sončni plaži je za njih velika muka. Potrebujejo veliko tekočine, ki pa naj ne bo le alkohol.

Mraz? Pravi mraz jih spravi v slabo voljo, ohladitve pa so jim zelo pogodu.

- Najbolj je vroče biku.

- Najbolj zebe devico.

Kam, ne glede na vreme? Reka ali jezero, vendar na malce drugačen način. Naj bo tokrat v vaši bližini več vode, ki bo uravnovesila vašo dušo in telo. Ne bodite preveč poskočni na spolzkih kamnih.

Ljubezen? Ne bojte se, novi ljudje prinašajo popestritev v zadnjih dneh avgusta!

Kaj lahko od njih pričakujemo?

Partnerstvo je za zemeljska znamenja ključnega pomena. Potrebujejo mir in harmonične odnose, čustvena varnost in stabilnost pa pri njih pomenita, da na svoji posesti živijo udobno družinsko življenje. So izredno ljubeči partnerji, svojo ljubezen velikodušno izražajo, praviloma pa pretiravajo s posesivnostjo, vendar pa partnerja ne zaslišujejo, ne brskajo po njegovem telefonu in ne pregledujejo njegovih žepov. Le v sebi kopičijo ljubosumje, ki je lahko tudi nevarno. Nimajo prav nobenega posluha za prevare, vendar pa ste lahko obenem prepričani tudi o njihovi zvestobi.

Ko so prevarani?

To so osebe, ki najprej odreagirajo zelo hladno, ko čez nekaj časa na dan privre njihovo trpljenje, pa so se sposobni tudi maščevati. Vendar kakor hitro so začeli, tako hitro tudi odnehajo.

Vodna znamenja

Vročina? Če so na morju, je vročina dobrodošla, če pa niso, je ne marajo. Za njih je vročina tista, ki spominja na morje, brez vode pa imajo občutek kot riba na suhem. Tudi če ni zelo vroče, si kljub temu radi v mislih pričarajo vodo, ki jih pomirja.

Mraz? Ustreza jim dež, saj takrat doživljajo prijetne, romantične občutke.

- Najbolj je vroče raku.

- Najbolj zebe škorpijona.

Kam, ne glede na vreme? Naj bo tokrat vaš izlet popolnoma drugačen. Vedno strmite k morju in vodi nasploh, tokrat se podajte v hribe ali gore, na bolj skalnata območja oziroma visoko, kjer boste neizmerno uživali v razgledu, seveda pa ne pozabite preveriti vremenskih razmer.

Ljubezen? Ne bojte se novosti, saj se boste končno počutili ljubljeni in spoštovani.

Kaj lahko od njih pričakujemo?

Vodna znamenja, še posebej raki in ribe, že v mladostniških letih sanjarijo o 'sanjski ženski' in 'princu na belem konju'. So zelo čustveni, partnersko življenje pa potrebujejo kot zrak, ki ga dihajo. Družina je zanje sveta. Ljubezen brez romantike je zanje prazna, potrebujejo tudi trdnost. Zaradi ranljivosti je zanje nekaj najhujšega, če jih partner zapusti. To so ljudje, ki imajo veliko čustev, ki so nakopičena v njihovi notranjosti in jih redko dajo na plano. Včasih so zaradi tega tudi depresivni in težko funkcionirajo. Premalo pokažejo svoja čustva in zaradi tega velikokrat ne uresničijo svojih želja, saj so premalo odločni, da bi se borili za osebo, ki jim je zapisana v srcu.

Ko so prevarani?

Najprej jim na misel pride maščevanje, ko se zaprejo v svoj svet in vse skupaj analizirajo, pa se pogosto odličijo, da je škoda njihove energije in časa. Težko pozabijo nekoga, ki so ga resnično ljubili, in se včasih čez desetletja v mislih ukvarjajo s to osebo.