V tem tednu se bodo vrstila srečna naključja

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 15. do 21. januarja 2018.

V tem tednu se bodo vrstila srečna naključja (foto: profimedia) profimedia
15. 1. 2018

Splošna napoved

Končno se boste spravili v pogon in dokončali vse, kar ste si zadali, saj vas bo do sobote vodil vpliv Sonca v znamenju kozoroga. Energije bodo vzpodbujale poslovni in duhovni razvoj. Teden bo delovno obarvan, veliko bo načrtov, novih ciljev, dobre motivacije in vztrajnosti. Z rezultati boste zadovoljni, načrte boste kovali tudi na področju financ, kjer boste z Merkurjem v kozorogu usmerjeni v to, da nekaj denarja prihranite tudi za hujše čase. V vas bodo začele rasti tiste ideje, ki imajo dobre možnosti, da padejo na plodna tla in se v bližnji prihodnosti razvijejo. Ne izgubljate časa po nepotrebnem, ampak se organizirano lotite dela. Ker pa življenje ni le delo, ampak je predvsem posvečanje sebi, v svoje načrte vključite tudi dejavnosti, ki jih počnete za izboljšanje kakovosti svojega življenja. Sonce se bo od sobote dalje pomikalo po znamenju vodnarja, zato boste s pomočjo njegovih aspektov bolj svobodni in razposajeni. Stopili boste v obdobje, ko vam ne bo težko tvegati, s tem lahko dolgoročno tudi ogromno pridobite.

Do četrtka vam Venera v kozorogu prinaša streznitev in odgovorno vedenje. Bodite to, kar ste in bodite s tem tudi zadovoljni. V četrtek, ko Venera preide v vodnarja, se boste povezali s samim sabo in usmerili svojo energijo tja, kamor si želite iti ali v tisto, kar si želite spremeniti. Ne pozabite, obdobje je primerno za povezovanje, sodelovanje in druženje. Ničesar ne boste obljubljali, ničesar ne boste zahtevali, razen seveda svobode, ki bo tokrat ključnega pomena. V odnosih ne boste prenašali kompliciranja in ljubosumja. Ta vpliv prinaša nove dimenzije vrednot, odnosov, umetnosti, samospoštovanja ter pripadnosti. V tem času lahko dosežete osvoboditev v ljubezni, osvoboditev od pričakovanj drugih in spreminjanje svojih stališč, vendar bo potrebno vložiti tudi nekaj truda.

Mars v znamenju škorpijona vas bo učil natančnosti, ter doslednosti, v konkretnih dejanjih. Stvari boste gradili počasi, z manjšimi koraki, toda postavili boste odlično osnovo, ki vam bo služila, kot temelj prihodnjih projektov in dogodkov. Bodite osredotočeni na prihodnost in se hkrati zavedajte, da jo z vsakim korakom lahko tudi izboljšate. Predvsem pa bo ta vpliv pomagal pri srečnih naključjih, ki se bodo vrstila. Zagotovo boste tokrat ob pravem času na pravem mestu. Stvari se bodo večinoma združevale in povezovale, le slediti jim bo potrebno.

Jupiter v Škorpijonu vas bo spodbujal, da svoja čustva razumete na pravi način, jih raziskujete ter izrazite na glas. Opogumljal vas bo, da rastete in se širite, ter da spoznavate, kaj čutite in zakaj se vam določene stvari dogajajo. Zdaj boste imeli priložnost, da po zakonu privlačnosti privabite vse tisto, kar boste vložili v svoja prizadevanja. Vaše kreativne sposobnosti bodo sedaj prišle bolj do izraza. 

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo spremljala luna v kozorogu, ki vlada nad kožo in zobmi, zato lahko opravite terapijo za utrditev dlesni in poskrbite za nego kože. Energije optimizma se bodo prelevile v pesimistične, postali boste resni, zavedali se boste vseh svojih dolžnosti in odgovornosti in jih pričeli disciplinirano izpolnjevati. S konjunkcijo med Luno in Merkurjem bo čas naklonjen organizaciji, strukturiranju, urejanju raznih birokratskih in nepremičninskih zadev, ne bo pa najbolj naklonjen medosebnim odnosom, saj se boste veliko težje izražali. Vaš um bo zelo jasen in bister, miselne naloge vam bodo šle odlično od rok.

V torek vam konjunkcija med luno in Plutonom prinaša ljubosumje, posesivnost, občutljivost, zato se nikar preveč ne izpostavljajte. Intuicija bo močno izostrena, zato ji skušajte slediti. Razdražljivost in napetost se lahko pojavita tudi na področju dela in denarja. 

V sredo zjutraj se luna pomakne v znamenje vodnarja, zato boste bolj nasmejani, zadovoljni in predvsem svobodni. Ne bo vam všeč, da vas kdorkoli ali karkoli omejuje. Lahko se zelo silovito in hlastno odzovete, zato blažite stres in živčnost s pomočjo kakšnega zeliščnega čaja. Napetosti se bodo zrcalile v bolečinah mišic meč in hrbtenice, zato se dobro razgibajte. Zaradi Mlaja boste usmerjeni k svežim odločitvam in intenzivni negi telesa, ki prinaša odlične rezultate. 

V petek pozno zvečer preide luna v znamenje rib. Prevladovati bodo začele umirjene, mehkejše energije, zato boste bolj senzibilni in sočutni v medosebnih odnosih, hkrati pa precej občutljivi na ostre besede ali zavrnitve. To ni čas za pretirane fizične napore in energične športne aktivnosti, čas je primernejši za ukvarjanje z duhovnostjo, jogo, glasbo, plesom, meditacijo. Skratka, prepustite se domišljiji in poslušajte svoje telo, saj vam bo sporočalo pomembne signale.  Ker znamenje rib povezujemo s stopali, se v tem času spomnite na najbolj oddaljen del telesa, ter si privoščite ustrezno nego.  Vaša odpornost bo zmanjšana, zato lahko hitreje zbolite in se počasneje pozdravite.

V soboto boste s konjunkcijo med Luno in Neptunom sanjali močne sanje, lahko tudi preroške, zato jih skušajte analizirati.  Zasanjani in občutljivi boste, težko se boste zbrali, vaše delovanje bo nekoliko zamegljeno s čustvi. Odgovarjale vam bodo spiritualne zadeve in meditacija. Živeli boste v svojem idealnem svetu, zato se lahko pojavijo težave, saj se boste morali soočiti z vsemi tegobami in zapleti. Ljubeznivi in romantični boste uživali v objemu svoje ljubljene osebe.

horoskop.si

Preberite si še: