Vse to razumete, če ste rojeni v znamenju bika

Biki so prepričani vase in težko prenesejo, da nekdo naredi nekaj boljše, kot to naredijo oni. Njihovi rogovi so močni in z njimi globoko prodrejo v posameznika. Nikar pa jih ne kritizirajte, saj se bodo hladno obrnili vstran.

Vse to razumete, če ste rojeni v znamenju bika (foto: profimedia) profimedia
30. 4. 2018

1.  Uživate v vseh stvareh v življenju

Bikova osebnost je več kot pripravljena plačati več za nekaj razkošja, bodisi v večernih urah, na počitnicah ali pri dekoraciji in urejanju svojega doma. Vsakdo ima rad lepe stvari, ampak biki brez njih ne morete živeti. Zdi se, da so vsi drugi zadovoljni z nižjimi standardi, vendar bik lahko razume, da so velika pričakovanja, ki jih ima, minimalna stopnja njegovega zadovoljstva.

2.    Glagol imeti je za vas zelo pomemben

Biki lahko zaradi želje po imetju postanete preveč osredotočeni na materialno plat in se včasih počutite nezadovoljni, če se na poslovnem in finančnem področju ne počutite varno.

3.    Ste trmasti, ampak resnično trmasti

Bik, trmasta žival, si težko dovoli, da ne more storiti, kar si želi. Ne dovolite, da bi vas kdo silil v prepričanja, ki vam niso pisana na kožo. Čeprav ste vztrajni in zanesljivi, imate svoje meje, preko katerih ne more niče, saj ste trmasto prepričani vanje.

4.    Pretiravate s pozornostjo 

Prizadevate si, da ste zelo pozorni do najbližjih, vendar s svojo pozornostjo in ustrežljivostjo včasih pretiravate. Prav tako se na prvi pogled zdi, da niste občutljivi, a to ne pomeni, da niste sposobni globokih čustev.

5.    Tveganje vas odbija

Praktičnost in udobje sta pomembna za vas, zato v življenju skoraj nikoli ne iščete tveganja in avantur, predvsem zaradi nevarnosti, da bi se porušila vaša cona udobja. Delujete vztrajno in premišljeno, tvegajo pa naj ostali. Kakor živite, je za vas v redu, torej ne razumete, zakaj bi morali spreminjati stvari.

6.    Sami sebi ste najhujši kritik

Ker si težko prizadevate in ste zanesljivi, so za vas malenkosti zelo pomembne, še posebej težko se ocenite pozitivno, saj vedno najdete nekaj, kar bi lahko popravili ali izboljšali.

7.    Ste popolnoma neodvisni

Biki popolnoma verjamete, da lahko poskrbite zase in imate prav, saj nikoli ne želite biti odvisni od drugih. Odlično znate ravnati z denarjem in gospodariti, tudi če ste samski. Ljubite pozornost in pohvalo od svojega partnerja, vendar lahko živite tudi brez tega.

8.    Nagnjeni ste k občasnim dramatičnim izbruhom

Če se v biku nabere preveč frustracij, ki se lahko pojavijo zlasti pri napadih ekstremne trmoglavosti, ima lahko težave z mirnim reševanjem teh čustev. Izpadi so zelo redki, ampak ko pa se zgodijo so lahko zelo dramatični in z njimi znate popolnoma šokirati okolico.

9.    Velikodušnost, ki nima meja

Medtem ko je bikova osebnost skromna, kadar koli je to mogoče, je več kot zadovoljen, da lahko svoje bogastvo, takšno in drugačno, deli s prijatelji in družino. Na pomoč bik vedno priskoči nesebično in potrpežljivo.

10.  Vaši čuti so močno izostreni

Imate močno razvit občutek in če zaznate negativne vibracije, boste težko ostali sproščeni.

Pripravil horoskop.si.

Poglejte si še: