Vse to razumete, če ste rojeni v znamenju LEVA

To so ponosni in umirjeni ljudje, ki imajo dobro razvite organizacijske sposobnosti. So velikodušni in iskreni.

Vse to razumete, če ste rojeni v znamenju LEVA (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
23. 7. 2018

Leve spremlja kraljevi pridih, zato smatrate, da ste vredni več kot ostali. Z občutkom za lojalnost ste iskreni, odprti in častni. Vaša sijoča krona vas, ko stopite v prostor vsekakor postavlja na mesto najbolj opaženega. Vaše gibanje je elegantno s pridihom uglajenosti ter prefinjenosti in odločno. Postaviti se zase in si izboriti svoj prostor pod soncem, je za vas najmanjša težava, saj to enostavno obvladate. Enostavno obožujete tveganje in izzive, zato je vaše življenje, ko se le ti pojavijo lepše in polnejše.

Ne potrebujete drugih ljudi, ampak jih imate zelo radi ob sebi, da je vaše življenje bolj polno in zabavno. Ste močno neodvisni in popolnoma sposobni početi vse, skoraj brez pomoči. Toda to ne pomeni, da vam ni všeč družba vaših zvestih prijateljev.

Ne potrebujete nadzora in kontrole nad vsem, vendar vas običajno drugi prisilijo v vodilni položaj. Vaša naravna karizma in težnja po prevladi sta vaši intenzivni smernici. Ljudje lahko to občutijo in običajno izginejo in vam omogočajo, da prevzamete glavno vlogo, za katero ste rojeni. Kot vodja ponosni delate dobro, tudi pod pritiskom, zato prevzemate odgovornost, ki je nihče drug ne in vedno dokončate nalogo z učinkovitim pristopom.

Ljudje se vam ne morejo upreti. Samo vi razumete, da karizma pride naravno. Seveda, so ljudje lahko ljubosumni na vas, vendar ne boste dovolili, da bi to preprečilo, da bi bili glavni in sijoči. Vaša samozavest pogosto zamenjuje flirtanje, vendar vas ne moti, saj ste prepričani, da sami veste kaj počnete.

Vaša pomanjkljivost je, da ste preveč pošteni, vendar je to napaka, ki vas v očeh drugih naredi še bolj priljubljene. Tako ste povezani z iskrenostjo in resnico, da včasih ljudem poveste, kar ne želijo slišati. Ne zanima vas, kako se odzivajo na vašo poštenost, lahko pa jih s svojim pristopom kdaj tudi užalite.

Ugled je za vas ključnega pomena. Obožujete lepe stvari v življenju. Vaša javna podoba je tista, s katero se prodorno pomikate naprej po svoji samozavestni poti. Uživate v spoštovanju, tako da redko dobite in dosežete manj kot najboljše, ko se javno usmerite in izpostavite. Niste vedno dominantni, čeprav vas tako označujejo. Kdor vas pozna, dobro ve, da znate biti tudi zelo vodljivi.

Dajete in pomagate, dokler tudi sami nad nekom ne obupate. Vi lahko razumete brezmejno velikodušnost in dajete svojim zvestim prijateljem, kolikor je mogoče. Ne marate opazovati prijatelja, ki trpi, in vi boste prvi, ki boste skočili in ponudili pomoč. Kariera, ki omogoča dramatičen duh, vam je pisana na kožo, v rutinskih okoliščinah se začnete hitro dolgočasiti. Zavedate se, da je denar namenjen temu, da ga porabite, seveda za svoje užitke. Zaradi vaše radodarnosti boste z veseljem priskočili na pomoč tudi nekomu, ki nima denarja.

Ste nepričakovano sočutni. Niste občutljivi, vendar ste nagnjeni k temu, da znate biti zelo nežni in pozorni. Le vi boste razumeli močno čustveno bolečino, vendar je običajno skrita globoko, tako da prevlada zunanja podoba moči. Samo vaši najbližji prijatelji vedo, kdaj ste ranjeni, razočarani ali žalostni zaradi nečesa.

Nikoli ne poudarjate, da ste najboljši, saj je to vendar samoumevno. In zelo dobro se zavedate, da se odlično blago samo hvali. Vi ste inteligentni, privlačni, prijazni, delavni in motivirani, vendar to ne pomeni, da ste bolj nadrejeni od drugih, le v pravem trenutku znate na pravi način brez kompliciranja izkoristiti priložnosti, ki jih življenje ponuja.

Vaša aktivna in temperamentna narava spravlja ob živce vse ležerne in počasne, saj jim s svojim močno izraženim entuziazmom neprestano vzbujate slabo vest. Težko je najti nekoga, ki bi lahko tekmoval z vami, saj ste tako trdni, skoraj nepremagljivi. Vedno razmišljate za naprej in ste zelo impulzivni. Svojo prihodnost načrtujete ves čas. Točno veste, kaj hočete v tem trenutku in v življenju. Ne marate nikogar prositi za pomoč. Nikoli ne boste razumeli, ali je to zato, ker vam ni všeč, da vas imajo za nemočne, ali samo zato, ker nihče ne bo storil nečesa tako dobro kot vi.

horoskop.si

Preberite še: