Vse to razumete, če ste rojeni v znamenju vodnarja

Poglejmo si nekaj značilnosti vodnarjev, ki praznujejo med 20. januarjem in 18. februarjem.

Vse to razumete, če ste rojeni v znamenju vodnarja (foto: pixabay) pixabay
20. 1. 2019

Tisti, ki ste rojeni v zračnem znamenju vodnarja, ste neodvisni, močni, skrivnostni, ekscentrični, inteligentni in privlačni. Veliko razmišljate o abstraktnih in praktičnih stvareh. Vaša sposobnost, da sprejmete ljudi, takšne kot so, je neverjetna, zato ste zelo priljubljeni v vseh krogih. Toda imate tudi svoje pomanjkljivosti, ki pa jih zelo težko priznate.

Z dobrim smislom za humor se znate nasmejati in šalo obrniti tudi na svoj račun in seveda uporabljate simpatičen sarkazem, ki vam ga težko zamerijo. Zanimajo vas humanitarne dejavnosti. Vedno se trudite po svojih najboljših močeh, da bi naredili svet boljši in lepši, za kar ste se pripravljeni resnično boriti. Tako zelo ste priljubljeni, ker ste vedno popolnoma zvesti svojim prijateljem in ljubljenim.

Ste izjemno inteligentni in vedno iščete nove širine. Znani ste po svojih širokih interesih, ki gredo v višave. Čeprav vas težko razumejo, ste vedno polni idej, ki pa včasih niso najbolj realne ali izvedljive. Neodvisnost je vaša zvesta spremljevalka, radi imate tudi finančno in čustveno neodvisnost in vsi poskusi, da bi vas nekdo ukleščil v rutino so neuspešni. Skratka, vi resnično ne marate monotonosti in ne boste nikoli sledili fiksnemu vedenjskemu vzorcu ali tradiciji.

V negativnem smislu ste so lahko zelo nedosledni in vaša uspešnost je v veliki meri odvisna od vašega občutka v danem trenutku. Vaša filozofija v življenju je, da živite in pustite živeti, in nikomur ne dovolite, da bi vas izkoriščal. Če vas je česa strah, je to strah pred tem, da bi izgubili svojo svobodo.

Čeprav ste dobri poslušalci, vas je zelo težko prepričati, da spremenite svoj način razmišljanja, saj vas spremlja trmoglavost, ki jo podpira vaš velik ego. Če se ne prilagodite in sprejmete tudi tuja mnenja, lahko zamudite nekaj dobrih priložnosti.

Za vas skoraj ne obstaja srednja pot. Za vas je vedno vse ali nič. To je razlog, da ljudje v vašem krogu menijo, da ste skrajneži, vi pa samo uživate na robu svojih meja, kar vam podarja dodaten adrenalin. Vedno mislite nase in radi ohranjate odprt um glede vseh stvari.

Običajno znate sami priti do lastnih zaključkov, namesto da se bi se preprosto zanašali na to, kar vam ljudje povedo. Spremlja vas tudi jezna stran, ki lahko preseneti vsakogar. Vse negativno se vam dolgo nabira in kopiči, dokler ne dosežete točke vrelišča in eksplodirate na edinstven način, ki si ga še dolgo zapomnijo.

Včasih se kljub temu, da ste običajno spontani, znajdete pred analiziranjem stvari do te mere, da se počutite izjemno utesnjene in nestrpne. Če nekdo ne more spoštovati vaših meja ali vsaj poskušati, se mu boste zlahka umaknili. Takrat lahko postanete celo zlobni ali sarkastični. Selektivni ste glede tega, kdo lahko stopi v vaš notranji krog in dajete prednost kakovosti pred količino, ko gre za najbližje prijatelje. Veliko raje imate peščico trdnih prijateljev, za katere veste, da vam vedno krijejo hrbet, kot tono naključnih znancev, ki jim ni mar, kako se počutite v resnici.

Ste precej čustveni, vendar tega običajno ne kažete okolici, saj ne želite, da bi vas imeli za šibke. Lahko se razdražite, če vas ljudje poskušajo spraševati, ko se ne želite pogovarjati. Včasih ste lahko tako neodvisni, da težko prosite za pomoč tudi v času, ko jo najbolj potrebujete.

Zaradi svoje unikatnosti ste pogosto napačno razumljeni. Ker ste ekscentrični na svoj način in imate nenavadne tehnike, da pokažete, da vas skrbi, večkrat delujete čudni, vendar vi podzavestno samo težite k drugačnosti.

Občutek nepredvidljivosti je vaša pomembna lastnost. Dolgočasite se ob ponavljajočih dogodkih, ljudeh in rutini. Raje živite svoje življenje z vonjem in občutkom po novih dogodivščinah in avanturah. Spremlja pa vas tudi uporniška stran, ki sovraži, da ji povedo, kaj naj dela ali kako naj razmišlja. Vaša prednost je, da se znate učiti iz svojih preteklih napak in jih običajno ne ponavljate.

Pripravil: horoskop.si

Poglejte si še: 

Vodnar: Veliki letni horoskop 2019

Zračna znamenja (Dvojčka, Tehtnica, Vodnar): Razpršene energije in lahkotnost

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri