Vstopamo v harmonično in umirjeno obdobje

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 18. do 24. septembra 2017.

Vstopamo v harmonično in umirjeno obdobje (foto: profimedia) profimedia
18. 9. 2017

Splošna napoved

Sonce v devici počasi izgublja svojo moč, zato izkoristite še njegov zadnji vpliv, ki vam lahko pomaga urediti določene poslovne in finančne situacije. Strmeli boste k višjim ciljem in bolj premišljenemu pristopu. Vaša zanimanja bodo povezana s prehrano in zdravim življenjem. V petek, ko Sonce pride v znamenje tehtnice, stopate v harmonično in predvsem umirjeno obdobje. Stopili boste v obdobje materializacije in harmonije v medsebojnih odnosih, ki se bo odražala s prijetno komunikacijo in prilagodljivostjo. Vse boste želeli imeti na svojem mestu, kaosa si tokrat ne boste dovolili, saj vas bo vznemirjala že vsaka najmanjša podrobnost, ki bo ostala nedorečena.  Vaša prikupna klepetavost bo nalezljiva in kjer koli se boste pojavili, se boste znašli v prijetnih energijah, dišala vam bodo tudi nova poznanstva. 

Merkur se bo nahajal v znamenju device, zato ne skrbite, da bi vam kakšna zadeva ušla iz rok, saj boste odlično informirani in pripravljeni tudi na napake in zamude. Delo, ki zahteva preciznost, vam bo šlo tokrat odlično od rok, kreativnost pa ne bo ravno na najvišji ravni.

Do srede boste na področju čustev zelo odprti in razigrani, saj vas bo spremljala Venera v znamenju leva. Izkoristite čas za kakšen zmenek ali avanturo, saj se boste imeli več kot odlično. V sredo, ko Venera pride v device, boste postajali vedno bolj sumničavi in zoprni. Ničesar ne boste razumeli in težko vas bo v karkoli prepričati. Mars se bo sprehajal po znamenju device, zato se ne bojte, da bi v pogovorih povedali preveč, tudi vaš pristop in način bosta uglajene in diplomatske narave. Na prvem mestu bo velika mera spoštovanja.

Tedenska napoved

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju device. Z ugodnimi aspekti vam prinaša pozitivne rešitve in osredotočenost na bistvo, ki vas bo rešila, da ne boste za določene naloge porabili preveč časa. Volje in motivacije bo dovolj tudi za bolj zahtevna opravila. Neiskrenosti ne boste prenesli, zato se boste na vsak način borili za odprte odnose. Konjunkcija med luno in Merkurjem pa prinaša nemir, gibanje, študij, govor, druženje, urejanje birokratskih zadev in veliko vsakdanjih opravkov, ki vas tokrat ne bodo jezili.

V sredo popoldne boste začutili umirjen vpliv lune, ki prehaja v znamenje tehtnice. Druženja bodo prijetna, delo bo potekalo brez večjih zapletov. Hrepeneli boste tudi po nežnostih, saj bo prisotna Prazna luna, ki bodo najbolj intenzivnega značaja pri tistih, ki ste v resnem razmerju. Nekatere ženske in vremensko občutljivi ljudje se lahko nepričakovano vznemirite, tisti, ki imate težave z raznimi odvisnostmi, pa lahko ponovno doživljate blažje abstinenčne krize, več bo tudi žalostnih trenutkov, omahljivosti in tehtanja pomembnih zadev.

V petek, proti večeru prihaja neobremenjenost in nekaj skrivnosti, saj se luna seli v znamenje škorpijona. Najboljše se boste počutili takrat, ko se bo skoraj vse vrtelo v takšni smeri, kot ste si jo zamislili in vam ustreza. Ljubezen bo pisana z veliko začetnico, zato ji boste namenili veliko svojega časa. Ob nestrinjanju ljubljene osebe lahko čez vikend postanete malce napadalni. Močna energija, pa se lahko, izrazi tudi v ljubosumnih izpadih in energičnih prepirih, ki se jim skušajte izogniti.

horoskop.si

Preberite si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri