Vzorci, za katere ste bili prepričani, da so za vami

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 19. do 25. marca 2018.

Vzorci, za katere ste bili prepričani, da so za vami (foto: profimedia) profimedia
19. 3. 2018

Splošna napoved

Sonce v znamenju Rib, ki je splošno načelo ravnovesja in povezav vas bo vodilo le še v ponedeljek, nato se od vas poslavlja in prihaja energičen vpliv Sonca v znamenju ovna. Čas, ko se boste podali v dramatične spremembe, kar pa ne pomeni, da morate pretiravati. Težko boste ostali pri uresničevanju danih besed, saj vas bodo ves čas mikale nove zamisli. Naporen čas pričakujte v partnerstvu, še posebej, če ste v težkem odnosu, kjer si ne morete obetati razumevanja s strani partnerja. Poleg tega so na delu močne energije strasti in občutek usodnosti, kar vas lahko zmede. Vsekakor se izognite vsemu, česar ne bi naredili pri zdravi pameti. Pričakujete pa lahko tudi razne zamude, najbolj vas bo razjezilo čakanje v dolgih vrstah. Resnici in realnosti se ne boste mogli skriti, zato pričakujte razna soočenja. Prenehali se boste zapirati vase, raje se boste podali v dobro družbo in delili svoja mnenja.

Merkur v znamenju ovna bo s svojo prodorno energijo povzročil pestro dogajanje, ki pa bo vsebovalo tudi nemirne energije, če posebej od petka dalje, ko se bo začel gibati v retrogradni smeri. Ne pozabite na odkrito sporazumevanje in hitra dejanja, ki delujejo brez silnega zadrževanja ali pretiranega prizadevanja, saj vas vse to lahko reši. Nikar pretirano ne razčlenjujte sami sebe, saj s tem povzročate sebi zmedo in številne dvome, ki vodijo v nestabilnost. Počutili se boste razigrano in pripravljeni boste na spremembe v svojem življenju. Kljub vsemu bodite pozorni, da ne boste pretiravali. Če imate trdno začrtane načrte, ostanite pri njih. Dovolite si tokrat kakšen preblisk, ki lahko pravilno usmeri vaš kompas.

V tem tednu se bo Venera nahajala v znamenju ovna. Popeljala vas bo k preudarnim odločitvam, ki bodo okrepile vašo stabilnost na področju čustev in odnosov. Čas je da se soočite sami s sabo ter z vzorci, ki so se po nepotrebnem nakopičili v preteklem obdobju. Brez slabe vesti jih lahko sedaj izpustite. V zraku bodo tudi napete energije, zato je smotrno, da se potrudite za nenasilno komunikacijo, s katero boste dosegli več. Določeni odnosi bodo za vas uganka in nasveti prijateljev vas utegnejo le še bolj zmesti. Znova boste odkrili pomen svoje ženskosti oziroma moškosti. Pazite le, da ne boste preveč zasanjani, saj se lahko zgodi, da boste kmalu padli na realna tla in ta padec ne bo ravno nežen.

Z vplivom Marsa v znamenju resnega kozoroga se vam bo dozdevalo, da se ponavljajo vzorci, za katere ste bili prepričani, da so za vami. Potrebne bo več pozornosti in preciznosti, v nasprotnem primeru lahko izpustite kakšno pomembno zadevo in naletite na nesporazume. Študentje, ki imate pred sabo izpite, boste zelo zbrani, saj bo doslednost pripomogla, da bo učenje produktivnejše, trdnejše in bolj gotovo. Podobno velja s podpisovanjem pogodb. Če je stvar starejšega izvora, lahko prinese dobre rezultate, sicer se odsvetuje, da sklepate nove dogovore.

Občutili boste vpliv retrogradnega Jupitra, ki bo s škorpijonovo energijo vplival na vaše odločitve. 

Tedenska napoved

V ponedeljek boste z luno v ovnu in konjunkcijo med luno in Merkurjem nemirni, hitri in bistri. Kjerkoli se boste znašli, boste zadeve reševali temperamentno, vendar tudi malce površno. Sami sebe boste prehitevali in z lahkoto boste počeli več stvari hkrati. Skratka, težko se boste ustavili.

V torek preide luna v znamenje bika, kar vam prinaša več topline in doslednosti na poslovnem in finančnem področju. Nič ne bo enostavno in nič ne bo šlo na hitro, potrebna bo vztrajnost, v zasebnih odnosih pa potrpežljivost in umirjena komunikacija, s katero boste znali poiskati prave rešitve. V službi ali med prostim časom vam ne bo težko storiti še kakšne dodatne zadeve, seveda brez prigovarjanja in nerganja. Duševno počutje ne bo ravno najboljše, zato si privoščite malo razvajanja, še posebej z živalmi, ki bodo vaš dober prijatelj in terapevt.

V sredo boste z zemeljskimi energijami ter vztrajnostjo stvari izpeljali do konca. Kar pogumno saj boste že na repu težav, s katerimi ste se ukvarjali nekaj časa, in če boste vztrajali in se ne boste predali, prihaja čas, ko se vam bo pokazalo, zakaj je bilo vse to potrebno. Sprejmite odgovornost in sicer z globokim zaupanjem vase.

V četrtek prihaja zmeda, saj se bo luna gibala po znamenju dvojčkov. Prinaša vam popolnoma novo energijo, ki vam bo dovolila spontanost. Pokazale se bodo možnosti, da nekaj končate ali pa boste preprosto našli nekaj, kar bo dopolnilo sestavljanko. Srečevali boste prijatelje in znance, ki vam bodo s svojo simpatično komunikacijo polepšali dan. Skratka prihajajo nenadne in nenavadne spremembe in razpršene energije. 

V petek boste z zračno luno začeli bolj konkretno spremljati zadeve, ki se odvijajo v vaši bližini. Sledili boste tudi svojim mislim, vendar boste težko prišli do bistva, saj vas bo vedno zmotilo nekaj novega in zanimivega. V odnosih se ne boste poglabljali, raje boste prijetno kramljali.

Sobota bo malce naporen dan, saj luna dopoldne pride v znamenje raka, energije pa vam bo usmerjal tudi vpliv Prvega krajca. Vse kar se bo dogajalo, bo imelo dvomljiv priokus, v resne pogovore se nikar ne zapletajte, saj bi lahko povedali nekaj, kar bi nasprotna stran narobe razumela. To je čas nepredvidljivih dogodkov, ki jih najprej ne boste razumeli na pravi način, nato vam bodo postali celo všeč, saj boste ves čas hrepeneli po tem, da bi razčistili vse, kar vas bremeni.

V nedeljo vas bodo spremljale nežne energije. Vaši instinkti bodo povečani, prav tako tudi vaš apetit. Občutite lahko tesnobo, depresijo ali samo nezadovoljstvo. Zapirali se boste vase in v svojem svetu lahko najdete odgovore na vprašanja. Potopite se v zanimivo branje, ki vam prinaša nove zaključke. Ne obremenjujte se s tistim, česar ne morete rešiti. Raje se predajte ljubezni in simpatičnim pogledom.

horoskop.si

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri