Želje se bodo počasi začele uresničevati

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 2. do 8. oktobra 2017.

Želje se bodo počasi začele uresničevati (foto: profimedia) profimedia
2. 10. 2017

Splošna napoved

Teden pred vami bo spremljalo Sonce v znamenju tehtnice, zato pričakujte več harmonije, manj napetosti in ocenjevanje situacij. Na trenutke se boste nagibali k zaskrbljenosti in strahovom, vendar boste znali sebe in druge goreče braniti, saj boste na trenutke tudi temperamentni. Ta vpliv bo naklonjen delu, uspešnemu uresničenju idej in projektov, pravzaprav bodo energije kljub nihanjem ustvarjale zelo pozitivno podlago, za napredek na vseh področjih življenja. Vsekakor pa niti Sonce, niti Merkur, ki se bo nahajal v tehtnici ne bosta storila korakov namesto nas, za te se morate potruditi sami. Komunikacija bo sicer prijazna, vendar bo primanjkovalo prodornosti in odločnosti.

Venera se bo nahajala v znamenju device. Raztreseni in pozabljivi ravno ne boste, saj si boste tudi v ljubezenskih odnosih želeli imeti vse pod kontrolo. Še vedno velja priporočilo, da poskušajte biti notranje čim bolj mirni, saj boste na tak način lahko veliko boljše delovali. Družabnost ne bo ravno v ospredju, saj vas bo čakalo še veliko dela in razmišljanja. Neka strast se bo prikradla v vaše življenje in se bo na vsak način želela izraziti. Vsekakor pa boste lačni in željni samopotrditve in odobravanja drugih. Negativen vpliv lahko na plano potegne bahavost in narcizem, egoizem, zahtevnost in celo ošabnost. Čas bo, da s pomočjo Marsa v znamenju device nekoliko spremenite svoj način izražanja, ne bodite preveč zaverovani vase in ne mislite, da ste vsemogočni.

Jupiter v tehtnici bo v vas prebudil diplomatski pristop in končno se boste soočili z zadevami, ki ste jih želeli spremeniti. Sedaj se boste pripravljeni zadovoljiti s trenutno situacijo.

Tedenska napoved

Ponedeljek se bo začel z luno v vodnarju, ki prinaša željo po nenavadnem dogajanju in odkrivanju skrivnosti. To tudi ni čas, ko bi lahko držali jezik za zobmi, zato je možno, da po nesreči izdate kakšno pomembno informacijo. V pogovorih boste bolj poizvedovali in ko se boste nahajali v dobri družbi, se vam nikamor ne bo mudilo. Popoldne, ko luna spremeni smer v znamenje rib, boste postali bolj občutljivi na vse dražljaje iz okolice. Poslom se boste posvečali s težavo, saj boste zelo zasanjani.

V torek prihaja s konjunkcijo med luno in Neptunom močna intuicija. Vaše sanje bodo pomembne, zato si jih skušajte zapomniti in jih kasneje analizirajte. Previdni bodite v prometu ter pri zahtevnih nalogah, ki zahtevajo od vas še več zbranosti. Primeren čas za spiritualne zadeve, meditacijo ter seveda za stik s samim sabo, ki vas bo popeljal naprej, na poti k višji zavesti.

V sredo boste čez dan nekoliko nihali in razmišljali, katera pot bi bila za vas ugodnejša, rešitve pa prihajajo v večernih urah, ko se bo luna pomaknila v znamenje ovna in vas razveselila z ugodnimi aspekti.

V četrtek prihaja s Polno luno več neprijetnih občutkov in misli, ki vas lahko na trenutke spravijo v slabo voljo. Ne bodite presenečeni, če se nič ne bo odvijalo, kot bi si želeli, saj boste ves čas tuhtali, kaj bi lahko v svojem življenju izboljšali. Nikar v avtomobilu ne telefonirajte, ali počnete karkoli, kar bi zmotilo vašo pozornost. Odgovore poiščite tudi v nematerialnih stvareh, saj boste veliko bolj odprti za duhovna spoznanja.

V petek bo dan zaradi konjunkcije med luno in Uranom nenavaden. Spremljalo vas bo vznemirjenje, povezano z vsemi področji vašega življenja. Težnja po višjem znanju in močna intuicija vas lahko reši pred napetostmi. Odgovori na vaša, morda še ne povsem izoblikovana vprašanja, se lahko pojavijo v trenutku.

Sobota in nedelja bosta potekali z vplivom lune v znamenju bika, ki bo pričarala prijetno vzdušje, še posebej v domačem okolju, kjer boste resnično uživali. Morate se sprostiti in nekoliko razbremeniti. Kristali, s katerimi boste zapluli v boljše počutje so ametist, kamena strela in tigrovo oko.

V nedeljo popoldne, ko luna pride v devico, se boste v določenih pogovorih težko zadržali, da ne bi izrazili svojega pravega mnenja. Toplina in nežnosti tokrat ne bodo na prvem mestu vaših prioritet.

horoskop.si

Preberite si še: