Letni horoskop 2013: vladarica leta Luna, kitajsko leto kače

28. 12. 2012
Deli
Letni horoskop 2013: vladarica leta Luna, kitajsko leto kače

Številke trinajst so se ljudi v zgodovini bali, kajti prinaša nezavedno transformacijo.

Na podlagi številčnih dejavnikov s pomočjo astrologije si upam trditi, da bo to leto, ki bo odneslo nekaj starih zadev in prineslo novosti in nove podvige. V življenju mnogo šteje pravica, resnica in dostojanstvo, ljudje pa smo na omenjene vrednote pozabili. Popolnoma od posameznika je odvisno, ali bo našel skrito moč in upanje v sebi in ga razdelil med ljudmi.

Splošno znano je, da človek ne živi samo od kruha, ampak od vsake besede, ki prihaja iz Božjih ust in to je vodilo leta, ki je pred vami. Simbolično to pomeni, da mora posameznik najti luč in jo prižgati v srcu ljudi, ki te možnosti nimajo. Zavedajte se, da če tudi srečo iščete vsepovsod jo boste našli globoko v sebi. Sprejmite sebe, svojo okolico in se potrdite, da seme, ki ste ga posejali zraste v trdno drevo.

Oven (21.03. - 20.04.)

Zima:  Čustveno življenje prinaša ravnovesje in skladnost. Januarja se boste prelevili v čutno osebo in napredovali na osebni in duhovni ravni. Zdi se, da vam bo energija februarja nihala. Pomlad: Marec prinaša paleto odločitev. Pomembno vlogo bodo igrale misli in da razmišljate pozitivno. Delavni projekti se bodo odvijali na učinkovit način in april bo mesec poslovnih uspehov. Odkriti morate svojo resnico. Meseca maja vas bo spremljala tiha sreča in ugodnosti. Poletje: Obiskala vas bo muza ustvarjalnosti in vam podarila navdih, dobre iztočnice in učinkovite rešitve. Julija bo nekaj nihanja v pogledu denarja. Odločiti se boste in preživeli kreativne počitnice. Avgusta se morate na pravilen način postaviti zase. Jesen: Čas bo namenjen uporabnih informacijam. Odločiti se boste morali in slediti svoji resnici. Dogovoriti se morate, kaj vam je bolj in kaj manj pomembno. Zapisujte si svoje občutke. Konec leta prinaša neko čarobnost, izpolnjenost in skrite želje. Samski se bodo lahko zaljubili v decembru!

Bik (21.04. - 20.05.)

Zima: Določiti si boste morali osebne meje in pravila igre. Poiskati morate način, kako boste v sebi našli moč in energijo za naprej. Februar bo mesec kreativnih idej in pozitivnih domislic. Pomlad: Sončni žarki prinesejo spoznanje o nekih novostih in marca se boste znali pravilno odločiti. Mnogo obveznosti bo na delovnem mestu. Aprila spoznate, da so sanje, ki jih nosite del resničnosti. Maj prinaša paleto ugodnih rešitev in dinamičnih premikov na bolje. Poletje: Čisto srce bo tisto, ki prinaša kopico uporabnih informacij v juniju. Preostala dve meseca bo čas namenjen raziskovanju lastne osebnosti in zdi se, da boste zoreli kot jabolko. Pomembno bo, da si svoje občutke zapisujete in da popazite na svoje zdravje (predel trebuha). Jesen: Notranji nemir bo posledica stresa – sledi čas, ko morate biti ponosni nase. Odlično se znajdete v družbi, ples in glasba vam prinašata v prenesem pomenu krila. Konec tega leta se lotite raziskovanja duhovnih nalog in ezoteričnih zakonitosti. Res je, da iz majhnega raste veliko.

Dvojčka (21.05. - 20.06.)

Zima: V mesecu januarju vas bo odlikovala iskrenost. Prisluhnili boste sebi in tistim zadevam, ki vam prinašajo določeno blagostanje. Februarja bo zabavno tam, kjer bo veliko ljudi. Pomlad: Slediti boste morali osebni preobrazbi in narediti prerez. Doumeti morate svojo resnico in prijetnosti se bodo nadaljevale ena za drugo. Aprila se morate odločiti za določeno alternativo, pozitivno bo, da ne boste pretirano trmasti. Maj prinaša košaro idej.

Poletje: Nakazani bodo čarobni premiki na bolje. Ob sebi boste imeli ljudi, ki vam bodo sledili in vam bili istočasno ogledalo. Julija preživite nekaj adrenalinskih dni in popaziti boste morali na svojo varnost. Druga meseca avgusta obljublja prijetnosti in sladke razvade. Jesen: Septembra bo tišina naravni antibiotik in odkrito boste zagovarjali svojo resnico. Koristne učinke bo imela tudi disciplina. Več časa boste namenili učenju in pridobivanju znanja. Skozi različne delavnice za osebno rast, pa spoznali sebe in svojo osebnost. Sreča se skriva na strani pogumnih!

Rak (21.06. - 22.07.)

Zima: Spremljala vas bo tiha sreča in paleta ugodnih iztočnic. V prvih dveh mesecih se boste družili z ljudmi, ki vam bodo v osebno pomoč. Zdravje: popaziti na okostje in sklepe. Pomlad: Osvobodili se boste nekega bremena. Marec prinaša ključne rešitve in odločitve. Na delovnem mestu se bodo zadeve odvijale v vašo korist. Premešali boste kocke usode in globoko v sebi našli koristne informacije. Maja vas bo sprostila narava, sprehodi in prijetna glasba. Poletje: Opazovanje sončnih zahodov bo nekaj, kar vam vliva moči. Prva polovica poletja prinaša mnogo čarobnih premikov na bolje. Resnica pa je, da se morate varovati trme. Doživeli boste določen razcvet. V drugi polovici poletja pa hrepenite po pohvali in priznanju. Jesen: Tišina, ki jo prinaša to obdobje vnaša določeno resnico in raziskovanje. Odkriti morate svoje prave potrebe in na pravilen način reči bobu bob. Narava bo vir navdiha in osebne sprostitve. Spremljala vas bo tiha sreča in novembra se vam bo izpolnila neka skrita želja.

Lev (23.07. - 22.08.)

Zima: Odlikovala vas bo ognjevitost in najti boste morali prave argumente. Zelo zabavno bo na delovnem mestu. Februar bo mesec ugodnih priložnosti in dobrih osebnih iztočnic za napredovanje. Pomlad: Dogodki se bodo v mesecu marcu zavrteli v vašo korist. Spremljala vas bo neka energičnost in določiti si boste morali pravila igre. Aprila se morate soočiti s tistim, kar vam prinaša ugodnosti in v ljubezen bo sol in aroma življenja. Štele bodo malenkosti! Poletje: Tišina bo nekaj, kar vam bo podarilo krila. Junija in julija boste zelo ustvarjalni, polni navdiha in izvirnih idej. Priložnosti za uspeh bo veliko in se bodo še stopnjevale. Avgust prinaša neko trdnost, učinkovitost in sprostile vas bodo športne aktivnosti. Jesen: To bo čas, ko se boste znali na pravilen način postaviti zase. Ljudje vam bodo ogledalo in iz omenjenega se bo moč naučiti mnogo zadev. Popaziti boste morali na svoje zdravje in modro bo, da telesu dovajate dovolj vitaminov. Pričakovati bo prijetnosti!

Devica (23.08. - 22.09.)

Zima: Ljubezen bo sol in aroma življenja. Januarja se boste odlično počutili doma in v krogu družine. Na drugi strani bo nujno, da boste znali izboriti tiste priložnosti, ki so vam dane. Pomlad: Marca se bodo zadeve pričele odvijati v pričakovani smeri. Čas bo namenjen tudi ljubezni in iskanju izgubljenih priložnosti. Spremljala vas bo tiha sreča in narediti boste morali osebno bilanco. Maj bo čas uporabnih informacij in tedaj naredite nekaj dobrega zase. Poletje: Junij prinaša unikatno energijo in tedaj se boste znali postaviti zase. Imeli boste polne roke dela in delavnih obveznosti. Sprostila vas bo narava in junij bo mesec, ko uživate v naravi in na svežem zraku. Julij prinaša neke zaključek in priložnost za nekaj novega in drugačnega. Jesen: Narava vas bo obdarila s prijetnimi barvami in čas bo, da stopite na prvo mesto. Oktober prinaša določene spremembe in nove poglede. Soočiti se boste morali s tistim, kar ste odlašali. Popaziti bo potrebno tudi v pogledu denarja, kajti previdnost je mati modrosti!

Tehtnica (23.09. - 23.10.)

Zima: Notranji mir bo pravo razkošje. Vaša naloga pa je, da omenjeno najdete. Prva dva meseca bosta minila v znamenju nekega iskanja, odkrivanja in priznanja novih priložnosti. Pomlad: Marca boste iskali svojo srečo in jo našli v svojem srcu. Ljubezen bo za vas pravi blagoslov in uvid, kaj bo potrebno še spremeniti. Odkriti morate svojo resnico in april prinaša finančne in delavne ugodnosti. Maja boste morali popaziti na svoje misli in fizično energijo. Poletje: Privlačile vas bodo skrivnosti in vse tiste dejavnosti, ki so skrite in nekoliko mistične. Doumeti morate pravila svoje igre in si vzeti čas zase. Ljudje, ki bodo prihajali v vaše življenje vam bodo na svoj način učitelji in učenci. Koristne učinke bo imela avgusta svoboda in kontakti s tujino. Jesen: Zrno modrosti je zlato zrno. Naučiti se boste morali na pravilen način povedati svoje mnenje. Finančno se zadeve urejajo – ampak na počasen način. November prinaša nekaj novih situacij in dinamičnih odločitev na bolje. Sledite glasu srca!

Škorpijon (24.10 - 22.11.)

Zima: Odkrito se morate pogovoriti o tistem, kar vas moti ali boli. Določiti si boste morali osebna meje, katere po potrebi tudi rušite. Februar bo mesec ljubezni in poslovnih uspehov. Pomlad: V pomladnih mesecih boste sledili glasu svojega srca. Čas prinaša mnogo plodnosti, ustvarjalnosti in prijetnih dogodkov. Po potrebi boste zagovarjali svojo resnico. April bo mesec odgovornih rešitev in poslovnih prijemov. Maja se lahko zaljubite ali okrepite obstoječo vezo. Poletje: V svoje življenje boste privabljali zanimive ljudi, ki vam odpirajo svet novih dimenzij in pogledov. Tako bo veljalo, da bo poletje čas čarobnih preobratov na bolje. Pomembno bo, da se boste sprostili. V pozitivnem smislu bo izstopal mesec julij. Jesen: Sreča se skriva na strani pogumnih. Določiti si boste morali meje in pravila igre. Imeli boste drzno roko in oktobra doživeli osebno preobrazbo. Zasejali boste seme, ki bo zraslo v trdno drevo. Zadnja dva meseca prinaša neko stabilnost in popazite na svoje zdravje (grlo in okostje)

Strelec (23.11. - 21.12.)

Zima:  Sledili boste svojim sanjam. Omenjeno bo prineslo osebno preobrazbo in napredek na osebni in duhovni ravni. Ljubezen bo sol in aroma življenja in prijetnosti se bodo nadaljevale, ena za drugo. Pomlad: V vas se bo prebudila nostalgija. Doumeti morate, da se vsaka zadeva zgodi z razlogom, tako najdete v sebi moč za naprej. April prinaša nove poglede in poslovne podvige. V prehrani omejite sol. Maj bo mesec, ko se boste počutili notranje mirni. Poletje: Valovi morja bodo odnesli tisto, kar morate pozabiti. Poletje prinaša mnogo novih dimenzij. Junij bo po zvezdnih namigih zelo delaven, priden in marljiv. Seveda pa se ne pozabite sprostiti in uživati. Koristne učinke bodo imele športne aktivnosti na prostem. Jesen: Vonj kostanja vas bo spomnil na prijetne trenutke. V ljubezni bo viden napredek meseca septembra, tedaj prejmete tudi ugodnosti in dobre popotnice. November bo mesec skritih namigov in pomembno bo, da prisluhnete sebi. Zapisujte si svoje občutke in misli. Usoda vam bo namenila, da razrešite neko skrivnost. Mnogo se boste naučili skozi opazovanje okolice.

Kozorog (22.12. - 20.01.)

Zima: Doživeli boste napredek, tako na osebni, kot duhovni ravni. Vendarle morate biti zelo previdni, še posebej na področju zdravja (trebuh). Določiti si boste morali nova pravila igre. Pomlad: Odkriti bo potrebno lastno popolnost in doumeti, da je ljubezen neka umetnost. Vezani bodo nekoliko bolj nemirni in nevezani imajo možnost, da v aprilu najdejo sorodno dušo. Zvezde vam bodo naklonjene v tistih zadevah, kjer ste močni in izpostavljena je služba. Poletje: Iskanje sreče vam bo podarilo krila. Poletje prinaša ustvarjalno in prijetno energijo. Nekaj več previdnosti ne bo odveč v komunikaciji in pri vseh intelektualnih opravilih. Doumeti boste morali, da je poletje namenjen uživanju. Čarobnosti se bodo pričele dogajati meseca avgusta. Jesen: Raziskovanje bo vaša strast in užitek. Finančni uspehi se bodo vrstili, eden za drugim. Zdi se, da življenje dojemate kot neko igro, kateri boste igrali pogumno. Naredili se bodo temeljiti premiki in ljudje, ki niso za vas bodo odšli in to bo pravzaprav dobro.

Vodnar (21.01 - 18.02.)

Zima: Narediti boste prerez in v mesecu januarju in reči bobu bob. Doumeti bo potrebno, da je vaša energija unikatna in skozi omenjeno je razbrati osebno in duhovno rast. Pomlad: Ljudje vam bodo preprosto sledili in tako odkrijete svoje bistvo. Dogodki se bodo marca zavrteli v pričakovani smeri, aprila se morate boriti za svojo resnico in pravico. Čas pomladi prinaša nove ideje in paleto zamisli. Maja bo vaš dar plemenitost in dostojanstvo. Poletje: Toplo sonce vam bo vlilo zaupanje in podarilo smernice za naprej. Odkriti morate svojo resnico in jo na dinamičen način zagovarjati. Omenjeno vam bo v celoti uspelo. Julija se mnogo zadev učite na novo in doumeti boste morali, da je bistvo vsega ljubezen. Počasi se daleč pride! Jesen: Izzivi na delovnem mestu se bodo stopnjevali. Preučiti boste morali nove možnosti in doumeti, da je življenje lahko tudi igra. Seveda bodo skupinska opravila tista, ki prinesejo srečo in ugodnosti. December bo mesec skritih priložnosti in ljubezenske sreče.

Ribi (19.02 - 20.03.)

Zima: Dokončali boste zadeve iz preteklosti. Končno se lahko osvobodite tistih reči, ki vam pomenijo neke težave ali nejasnosti. Lažjih poti ni in jih ne bo, februar bo mesec umetnosti in kreativnih dejavnosti. Pomlad: Nakazano je, da boste prepevali vesele pesmi in se veseli vsega, kar vam na svoj način predstavlja izziv. Sreča vas ne bo zapustila, modro pa bo, da znate prisluhniti intuiciji in skozi omenjeno najdete navdih. April bo ugoden v pogledu denarja. Poletje: Sprejeti boste morali odgovornost in tako boste načrtom in delovnim obveznostim v celoti kos. Določiti si morate neke meje in pravila igre. Seveda bo poletje v osnovi namenjen tudi uživanju in odkrivanju tisti zadev, ki so vam neznanka. Jesen: Plodovi jeseni bodo priložnost za raziskovanje. Tudi sami se boste mnogo zadev učili drugače. Vsekakor popazite na svoje zdravje (stopala). Vidno se soočite z obveznostim in najdete svojo notranji mir in ravnovesje. Tišina bo naravna oblika meditacije in priložnost za osebno rast.

Obiščete me lahko tudi na moji spletni strani: www.tadej-sink.si ali pokličete na tel: 041 428–966

Tadej Šink, horarni astrolog

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja