Chen: 2. januar 21. januar

Tvoja narava je skrita v simboliki nočnega metulja, zato so ti nočne energije naklonjene, tudi Lunarne, ki so najmočnejše ob njenih ščipih. Zahodna stran neba ti nudi najbolj čutno meditacijo.

13. 2. 2015

Tedenski majevski duhovni nasvet

Vplivi jugovzhoda vas bodo spremljali v tem tednu, zato vam ne bo nič pretežko postoriti in prav tako boste bolj komunikativni tudi v manj zahtevnih pogovorih. Seveda pa vam ne bo manjkalo niti humorja, ker vas bo neka oseba pošteno nasmejala. Energija nočnega metulja se vam bo poznala na čustvenem polju in ponovno boste vam drago osebo prijetno presenetili in s tem razveselili tudi sebe.

O znamenju

Najvplivnejši planet je Zemlja, ki krepi tvoj življenjski elan in misli. Nadzorni planet je Uran, ki spodbuja tvojo naravo, sočasno pa te konstantno vabi k razmisleku. Vladajoči vetrovi so SV in te vodijo v poglobitev svojih čustev in odnosov. Podporne strani neba so JV in te duhovno umirjajo ter ti ohranjajo lastno varnost. Simbolna žival je nočni metulj, ki ti s svojo podporo nočnih energij omogoča sporočila preko sanj. Energijska barva za tvojega duha je zeleno rjava in barva jasnega neba. Tvoja narava je skrita v simboliki nočnega metulja, zato so ti nočne energije naklonjene. Podpirajo te pa tudi Lunarne, ki so najmočnejše ob njenih ščipih. Zahodna stran neba ti nudi najbolj čutno in umirjeno meditacijo.

Najvplivnejši planet: Zemlja
Nadzorni planet: Uran
Vladajoči vetrovi: SV
Podporne strani neba: JV
Simbolna žival: metulj
Energijska barva: zeleno rjava in nebesna modrina
Slogan, ki te spremlja na duhovni poti: Lažje je prehoditi naporno pot, ko jo razumeš.