Kankin: 12. april – 1. maj

13. 2. 2015
Deli
default cover

Lahko si dejaven preko celega dneva, saj vse kar je med Zemljo in Nebom, se energijsko samoumevno povezuje s teboj. Tvoja narava je povezana s simboliko sokola, zato si bolj nemirnega duha.

Tedenski majevski duhovni nasvet

Vplivi JZ-strani neba vas bodo podprli na vašem čustvenem področju, v drugi polovici tedna, v pogovoru z vam drago osebo. Odločiti se boste morali za neko skupno pot, ki bi jo sami radi preložili. Simbolika sokola vam bo, kot vedno, pomagala pri reševanju neke poslovne zadeve, s katero že pošteno zamujate. Ne trošite svoje mentalne energije za manj pomembne zadeve.

O znamenju

Najvplivnejši planet je Merkur, ki te s svojo vročino in gostoto vabi k bolj opreznemu odločanju ter k bolj dinamični komunikaciji. Nadzorni planet je Venera, ki te s svojo čarobnostjo zapeljuje pri tvojih čustvenih željah in potrebah. Vladajoči vetrovi JZ, ki te potiskajo h hitrejšemu razmisleku in zato so tvoje misli stalno aktivne. Podporne strani neba so SV, ki te umirjajo pri čustvenih dejanjih, vendar te sočasno vodijo v spomine iz katerih lahko črpaš za nadaljevanje svojih zahtevnejših čustvenih odločitev. Simbolna žival je sokol, ki s svojo dinamiko podpira tvojega duha in ga vodi po novih raziskovanjih življenjske poti. Energijska barva je zeleno rjava in barva vzhajajočega sonca. Lahko si dejaven preko celega dneva, saj vse kar je med Zemljo in Nebom, se energijsko samoumevno povezuje s teboj. Tvoja narava je povezana s simboliko sokola, zato si bolj nemirnega duha.

Najvplivnejši planet: Merkur
Nadzorni planet: Venera
Vladajoči vetrovi: JZ
Podporne strani neba: SV
Simbolna žival: sokol
Energijska barva: zeleno rjava in barva vzhajajočega sonca
Slogan, ki te spremlja na duhovni poti: Bodi bolj strpen, da bo tvoja pot zanesljivejša.

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan