Kayab: 11. junij – 30. junij

13. 2. 2015
Deli
default cover

Lunine energije in severozahod so na tvoji strani, zato je tvoja meditacija najprimernejša pred mrakom. Tvojo naravo podpira simbolika želve in te varno vodi po tvoji duhovni poti.

Tedenski majevski duhovni nasvet

Energije Zemlje vas varujejo pred neko manjšo finančno izgubo v tem tednu, zato bodite tudi sami previdnejši. Duh želve vas bo tokrat pripeljal do pomembnejše osebe, s katero boste načrtovali svoj karierni napredek. Zahodni vplivi neba pa vam v tem tednu ne bodo najbolj naklonjeni, zato se vam na čustvenem področju ne bo dogajalo nič presenetljivega ali pomembnejšega.

O znamenju

Najvplivnejši planet je Zemlja. S svojimi zemeljskimi energijami te nadzoruje v tvojih razmišljanjih in dejanjih. Nadzorni planet je Luna, s svojimi energijami te podpira na duhovni poti in umirja tvojega duha. Vladajoči vetrovi so SZ, ki ti omogočajo pravilnejši razvoj karakternih značilnosti in komunikacijskih sposobnosti. Podporne strani neba so JV, nudijo ti oporo pri miselnih naporih, telesnih naporih in lažjemu obvladovanju stresnih situacij. Simbolna žival je želva, ki podpira tvojega duha ter te počasneje a varneje vodi na tvoji življenjski poti. Energijska barva je modro zelena in barva spominčice. Lunine energije in severozahod so na tvoji strani, zato je tvoja meditacija najprimernejša pred mrakom. Tvojo naravo podpira simbolika želve in te varno vodi po tvoji duhovni poti.

Najvplivnejši planet: Zemlja
Nadzorni planet: Luna
Vladajoči vetrovi: SZ
Podporne strani neba: JV
Simbolna žival: želva
Energijska barva: modro zelena in barva spominčice
Slogan, ki te spremlja na duhovni poti: Iz vsake izkušnje pridobiš novo znanje, to ti dobro služi.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja