Keh: 3. marec – 22. marec

Vse se prebuja z vzhodom in počiva z zahodom. Zato je tvoja narava podprta s simboliko čebele in čutiš posebno naklonjenost do narave. Zatorej se tvoje energijsko ravnovesje dosega preko stika z naravo.

13. 2. 2015

Tedenski majevski duhovni nasvet

Lunini vplivi prvega krajca v tem tednu vas bodo ponovno motivirali pri delovnih obveznostih in novih idejah. Seveda pa boste morali vseeno dokončati neko že začeto delo, saj slednje od vas pričakuje določena oseba. Duh čebele vas tudi tokrat ne bo pustil na cedilu ter vas bo spodbujal prek celega tedna. JV-vplivi vam bodo pomagali do neke manjše čustvene spremembe.

O znamenju

Najvplivnejši planet je Luna, ki ti s svojimi hladnimi in dinamičnimi energijami balansira tvoja razmišljanja ter tvoje fizično počutje. Nadzorni planet Neptun te s svojo modro, hladnejšo energijo zaustavlja pri negotovosti ali premajhnemu samozaupanju. Vladajoči vetrovi so JV, ki te vodijo po poteh novih spoznanj ali dejanj v odnosih. Podporne strani neba so JZ, ki ti krepijo tvojo notranjo moč po dnevnem ciklusu, kot se obnaša narava. Torej vse se z vzhodom prebudi in z zahodom zaspi. Simbolna žival je čebela, ki so jo Maji zelo spoštovali in jo gojili brez žela ter podpira dinamiko tvojega duha. Energijska barva je modro zelena in barva čiste reke. Vse se prebuja z vzhodom in počiva z zahodom. Zato je tvoja narava podprta s simboliko čebele in čutiš posebno naklonjenost do narave. Zatorej se tvoje energijsko ravnovesje dosega preko stika z naravo in se izraža preko tvojih svežih misli.

Najvplivnejši planet: Luna
Nadzorni planet: Neptun
Vladajoči vetrovi: JV
Podporne strani neba: JZ
Simbolna žival: čebela
Energijska barva: modro zelena in barva čiste reke
Slogan, ki te spremlja na duhovni poti: Spoznaj moči poguma, da boš sam močan.