Kumku: 1. julij – 20. julij

13. 2. 2015
Deli
default cover

Energije zahoda in juga so močnejše, zato je potrebno več gibanja. Z rednimi meditacijami pa si odpiraš čut senzibilnosti. Živalska simbolika se skriva v krokodilu, zato se znaš boriti za preživetje.

Tedenski majevski duhovni nasvet

Nadzorni planet Luna bo v tem tednu začel energijsko delovati s svojim prvim krajcem, zato boste bolj dejavni, kot ste sicer. Izkoristite svojo mentalno energijo na poslovnem področju in pri urejanju doma. V čustvenem svetu bodite bolj tolerantni do določene osebe, da vam ta ne bo preveč zamerila. Simbolika krokodila vas bo spomnila na neki neporavnani dolg – poskrbite zanj.

O znamenju

Najvplivnejši planet je Sonce, s svojo energijo te potiska k aktivnejšemu razmišljanju, gibanju in duhovnemu ustvarjanju. Nadzorni planet je Luna, s svojimi močmi te podpira pri samoiniciativnosti, duhovnosti in ti odpira boljši vpogled v nove ideje. Vladajoči vetrovi so SV, krepijo tvojega delovnega duha, zvišujejo koncentracijo in bogatijo spomin, praktično te silijo k aktivnejšemu gibanju fizičnega telesa. Podporne strani neba JZ, ti prebujajo najbolj skrite umetniške potenciale, ki jih lahko s pridom razvijaš, vedno kadar imaš čustveni, notranji mir. Simbolna žival je krokodil, ki podpira tvojega duha in ti daje močno voljo po preživetju. Energijska barva je modro zelena in barva zelene olive. Duhovna pot: Slaba odločitev prinese slab rezultat. Sprejemanje odločitve naj bo kot krokodilji način. Miruj in tuhtaj, nato drzno in hitro ukrepaj, rezultat bo pravi. Energije zahoda in juga so močnejše, zato je potrebno več gibanja. Z rednimi meditacijami pa si odpiraš čut senzibilnosti. Živalska simbolika se skriva v krokodilu, zato se znaš boriti za preživetje.

Najvplivnejši planet: Zemlja
Nadzorni planet: Luna
Vladajoči vetrovi: SZ
Podporne strani neba: JV
Simbolna žival: želva
Energijska barva: modro zelena in barva spominčice
Slogan, ki te spremlja na duhovni poti: Slaba odločitev prinese slab rezultat.

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan