Mak: 23. marec – 11. april

Ker te varuje simbolika kuščarja, je čas tvoj zaveznik in se ti najboljše ideje porajajo v popoldanskem času. Tudi zahodni vetrovi te ščitijo in zato večkrat deluješ skrivnostno v odnosih z drugimi.

13. 2. 2015

Tedenski majevski duhovni nasvet

JZ-energije vam bodo v tem tednu namenile neko novo razmišljanje v poslovni smeri, ki pa ne bo slabo. Tudi vpliv kuščarja vam bo spodbujal možnost resnejšega poslovnega pogovora, ki vam bo pokazal neke nove smernice na kariernem področju. V čustvenih odnosih se tokrat ne odpira ničesar posebnega, le neki telefonski pogovor, ki vam ne bo predstavljal ničesar posebnega.

O znamenju

Najvplivnejši planet je Sonce, ki krepi tvojo mentalno voljo in življenjsko energijo. Nadzorni planet je Mars, ki spodbuja tvojo karakterno energičnost in telesno dinamiko. Vladajoči vetrovi so JZ in te umirjajo pri meditacijah ter pri umetniškem ustvarjanju. Podporne strani neba so SV in te podpirajo pri tvojem duhovnem učenju ter pri pomembnejših odločitvah. Simbolna žival je kuščar, ki krepi in vodi tvojega duha ter te opozarja, da prehitre odločitve niso vedno dobre. Energijska barva je oranžno rdeča, ki balansira tvojega duha in krepi tvoje čakre. Ker te varuje simbolika kuščarja je čas tvoj zaveznik in se ti najboljše ideje porajajo v popoldanskem času. Tudi zahodni vetrovi te ščitijo in zato večkrat deluješ skrivnostno v odnosih z drugimi.

Najvplivnejši planet: Sonce
Nadzorni planet: Mars
Vladajoči vetrovi: JZ
Podporne strani neba: SV
Simbolna žival: kuščar
Energijska barva: oranžno rdeča, ki krepi tvoje čakre
Slogan, ki te spremlja na duhovni poti: Bodi učenec in postani učitelj.