Mol: 13. december – 1. Januar

13. 2. 2015
Deli
default cover

Gepard s svojo simboliko vpliva na tvojo naravo in te spodbuja k hitrejšim odločitvam. Element ognja pa te podpira na emocionalnem polju. Zahodni veter je tvoj ocenjevalec ko zaključuješ dan.

Tedenski majevski duhovni nasvet

Energije zahoda vam bodo stale ob strani pri zaključevanju nekega posla in lahko se boste končno oddahnili, saj vam bodo sodelavci čestitali za uspešno opravljeno delo. Simbolika geparda pa vas bo opogumljala še naprej in delovno ne boste mirovali. Vaš nadzorni planet Zemlja vas vabi v svoje naročje, zato si ob zaključku tedna privoščite krajši počitek. Čustva vas bodo vlekla k eni osebi.

O znamenju

Najvplivnejši planet je Saturn, ki te s svojimi energijami in močmi podpira pri vseh odločitvah ter krepi tvojo notranjo voljo. Nadzorni planet je Zemlja, ki s svojimi vplivi nate deluje umirjeno, premišljeno in te priganja k previdnejšim odločitvam. Vladajoči vetrovi so SZ in skrbijo za tvojo telesno odpornost ter razumskim razmišljanjem. Podporne strani neba so JZ, ki ti nudijo dinamiko v komunikaciji in bolj statične odnose, v kolikor ne gre za tebi drage osebe. Simbolna žival je gepard, ki podpira tvojega duha in te potiska k pogumnejšim življenjskim odločitvam. Energijska barva je zelena, modra in barve gozda. Gepard s svojo simboliko vpliva na tvojo naravo in te spodbuja k hitrejšim odločitvam. Element ognja pa te podpira na emocionalnem polju. Zahodni veter je tvoj ocenjevalec ko zaključuješ dan.

Najvplivnejši planet: Saturn
Nadzorni planet: Zemlja
Vladajoči vetrovi: SZ
Podporne strani neba: JZ
Simbolna žival: gepard
Energijska barva: zelena, modra in barve gozda
Slogan, ki te spremlja na duhovni poti: Resnica ni vedno prijazna in od tebe zahteva več poguma.

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave