Muwan: 2. maj – 21. maj

13. 2. 2015
Deli
default cover

Vodna kača te podpira s svojo simboliko, zato potrebuješ stalno podporo elementa vode in zraka. Severovzhodne energije te podpirajo, ter silijo k stalnem gibanju, da bi v sebi, ohranjal mladostnega duha.

Tedenski majevski duhovni nasvet

Energija vodne kače vas bo tokrat zapeljala v stare spomine, ko ste še občudovali določeno osebo, ki vam na trenutke še vedno krajša spanec. Vendar se zna zgoditi, da jo ponovno in naključno srečate, zato bodite pripravljeni na krajši pogovor z njo. Sicer pa vam vplivi JV odpirajo mirnejši čustveni teden, le do sorodnikov bodite bolj taktični. Namreč lahko se zamerite sorodni osebi, če boste preveč direktni.

O znamenju

Najvplivnejši planet je Jupiter, ki podpira tvoje karierne navdihe in te sili k raznovrstnim novim idejam. Nadzorni planet je Venera. Ta te s svojo mistično energijo zapeljuje v zahtevnejših komunikacijah pri nasprotnem spolu. Vladajoči vetrovi so JV in podpirajo tvojo telesno dinamiko ter moč mentalne energije. Podporne strani neba so SZ, ki te vodijo do uresničitve tvojih skritih želja, saj globoko podpirajo upanje in željo, ki se na koncu vselej manifestira. Simbolna žival je vodna kača, ta te opozarja, da predolgo mirovanje povzroča upad fizične kondicije in ustvarja mentalno negotovost. Energijska barva je rjavo zelena in barva zahajajočega sonca. Vodna kača te podpira s svojo simboliko, zato potrebuješ stalno podporo elementa vode in zraka. Severovzhodne energije te podpirajo ter silijo k stalnem gibanju, da bi v sebi ohranjal mladostnega duha.

Najvplivnejši planet: Jupiter
Nadzorni planet: Venera
Vladajoči vetrovi: JV
Podporne strani neba: SZ
Simbolna žival: kača
Energijska barva: rjavo zelena in barva zahajajočega sonca
Slogan, ki te spremlja na duhovni poti: Zavrzi stare stvari, da bi novim omogočil prostor.

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan