Pax: 22. maj – 10. junij

13. 2. 2015
Deli
default cover

Tvoja simbolna žival je jaguar, ki ga moraš prebuditi v sebi, da bi bil duhovno močnejši. Elementa Zemlje in Ognja te energijsko podpirata, zato bolj zaupaj vase in svojim nadaljnjim korakom.

Tedenski majevski duhovni nasvet

Jaguarjeva simbolika vas bo gnala do neke poslovne spremembe, ki ste si jo želeli izpeljati že pred časom. Zdaj je pravi čas za slednji podvig in ne potrebujete nikakršnih dodatnih idej. V čustvenem svetu vas bo neki stari prijatelj presenetil z obiskom ter vam zaupal neko skrivnost, ki je povezana z vašo staro ljubeznijo. Severni vetrovi vam bodo pomagali, da se boste konec tedna odpočili.

O znamenju

Najvplivnejši planet je Sonce. S svojo energijo te podpira na fizičnih, psihičnih in duhovnih nivojih. Nadzorni planet je Merkur, ta ti omogoča, da se večkrat izogneš nevarnostim v komunikacijah, katere bi ti, brez Merkurja, zagotovo prinesle družbeno izolacijo. Vladajoči vetrovi so JV, ki ti s svojo toplo in svežo energijo krepijo duhovni elan ter življenjsko voljo. Podporne strani neba so SV, ki uravnavajo tvojo telesno energijo in željo po interakciji z drugimi ljudmi. Simbolna žival je jaguar, ki podpira tvojega duha in te sili k čim večji fizični aktivnosti. Energijska barva je rumeno oranžna in barva marelice. Tvoja simbolna žival je jaguar, ki ga moraš prebuditi v sebi, da bi bil duhovno močnejši. Elementa Zemlje in Ognja te energijsko podpirata, zato bolj zaupaj vase in svojim nadaljnjim korakom.

Najvplivnejši planet: Sonce
Nadzorni planet: Merkur
Vladajoči vetrovi: JV
Podporne strani neba: SV
Simbolna žival: jaguar
Energijska barva: rumeno oranžna in barva marelice
Slogan, ki te spremlja na duhovni poti: Vsaka opeklina opozarja, da preblizu ognja sedeti, ni varno.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja