Pop: 26. julij – 14. avgust

Tvoj podporni element je zrak in njegova najmočnejša energijska stran je severozahod, zato se nauči čim bolj pravilnega dihanja. Živalska simbolika pume ti sporoča, da se moraš več gibati in biti optimističen.

13. 2. 2015

Tedenski majevski duhovni nasvet

Simbolika pume vas bo v prvi polovici tedna delovno motivirala in vam pomagala, da neko idejo pripeljete do konca. Zatem se boste počutili dobro, saj vas bo določena oseba še bolj cenila in vam zaupala. Vplivi vzhodne strani neba vam ne bodo pustili mirovanja na čustvenem področju ter vas bodo spomnili, da se z izbrano osebo za konec tedna odpravite na lepše. Obema bo sprememba koristila.

O znamenju

Najvplivnejši planet je Sonce, ki te s svojimi jutranjimi in večernimi energijami spremlja na tvoji karierni poti in krepi tvoj delovni elan. Nadzorni planet Merkur ti s svojimi energijami sporoča, da včasih ni plodno riniti z glavo skozi zid ali pa dlje časa gledati v zaprta vrata, kar duši tvojo duhovno voljo, saj iz nje izvira prav vse. Vladajoči vetrovi so SV, ki ti krepijo srčne moči, spodbujajo koncentracijo in ti narekujejo zadovoljiv počitek. Podporne strani neba so SZ, podpirajo tvoje telesne sposobnosti in skrbijo za zadovoljivo fizično moč. Simbolna žival je puma, ki podpira tvojega duha in v tebi prebuja borca za življenje. Energijska barva je zlato rumena in barva morja. Tvoj podporni element je zrak in njegova najmočnejša energijska stran je severozahod, zato se nauči čim bolj pravilnega dihanja. Živalska simbolika pume ti sporoča, da se moraš več gibati in biti optimističen.

Najvplivnejši planet: Sonce
Nadzorni planet: Merkur
Vladajoči vetrovi: SV
Podporne strani neba: SZ
Simbolna žival: puma
Energijska barva: modro zelena in barva spominčice
Slogan, ki te spremlja na duhovni poti: Ob domačem ognjišču si varnejši kot ob odprtem ognju, ki ga ne poznaš.