Sac: 11. februar – 2. marec

13. 2. 2015
Deli
default cover

Tvoja narava se skriva v simboliki žabe, zato potrebuješ več vode in nežnejše sončne žarke. S potrpežljivostjo se boš naučil sprejemati vse življenjske spremembe, saj te podpirajo energije severa.

Tedenski majevski duhovni nasvet

V prvi polovici tedna vam bodo SZ-vplivi usmerjali neko poslovno komunikacijo, od katere pričakujete veliko. In zna se zgoditi, da vam uspe neko osebo prepričati o določnem poslu, od katerega bi imela oba korist. Na čustvenem področju pa se izogibajte resnejšemu pogovoru z določeno osebo, saj bo ta imela težek teden pred seboj. Vsekakor pa vas bo varovala tudi energija žabe.

O znamenju

Najvplivnejši planet je Venera, ki te vodi na tvojem emocionalnem polju in te sili k ljubezni. Nadzorni planet je Neptun, da te podpira v zahtevnejših odločitvah s svojim hladnim in zadržanim pristopom. Vladajoči vetrovi so SZ in te varujejo pred nepremišljenostjo, ter prenagljenostjo v kariernih odnosih. Podporne strani neba so SV in ti ohranjajo tvoje vizije, ideje in želje, ki jih moraš bolj razumsko predelati sebi v prid. Simbolna žival je žaba, ki podpira tvojega duha in ga osvobaja, težjih čustvenih spon. Energijska barva je zeleno modra in barva čistega kristala. Tvoja narava se skriva v simboliki žabe, zato potrebuješ več vode in nežnejše sončne žarke. S potrpežljivostjo se boš naučil sprejemati vse življenjske spremembe, saj te podpirajo energije severa.

Najvplivnejši planet: Venera
Nadzorni planet: Neptun
Vladajoči vetrovi: SZ
Podporne strani neba: SV
Simbolna žival: žaba
Energijska barva: zeleno modra in barva čistega kristala
Slogan, ki te spremlja na duhovni poti: Zaupaj sebi in zaupal boš svoji poti.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja