Sec: 14. oktober – 2. november

Planetarne energije Marsa od tebe zahtevajo pravičnost do sebe in do drugih. Medved je tvoj zaveznik, njegova simbolika te vodi z borbenim umom in romantičnim srcem, skozi življenje.

13. 2. 2015

Tedenski majevski duhovni nasvet

Urejeni družinski odnosi so vam zelo pomembni, zato boste ob koncu tedna poskrbeli za srečanje z bližnjimi in tudi prijateljev ne boste zanemarili. Simbolika medveda vam krepi srčno energijo in vas neprestano motivira. Na službenem področju boste v drugi polovici tedna zadovoljni, saj boste imeli vse pod nadzorom. Vodilni vam bodo omogočili neki delovni seminar in dobro bi bilo, da se ga udeležite.

O znamenju

Najvplivnejši planet Venera, ki podpira tvojo srčnost in bodri tvojega optimističnega duha. Nadzorni planet je Pluton, ki ti s svojo energijo vode ohlaja energično komunikacijo in prehitre misli. Vladajoči vetrovi so JV, potiskajo te k pogumnejšemu razmišljanju in samoiniciativnemu ustvarjanju. Podporne strani neba so SV, vlivajo ti družinskega duha, življenjske moči in racionalnejše razmišljanje. Simbolna žival je medved, ki podpira tvojega duha in tvojo življenjsko voljo. Energijska barva je škrlatna, temno modra in medena barva. Planetarne energije Marsa od tebe zahtevajo pravičnost do sebe in do drugih. Medved je tvoj zaveznik, njegova simbolika te vodi z borbenim umom in romantičnim srcem skozi življenje.

Najvplivnejši planet: Venera
Nadzorni planet: Pluton
Vladajoči vetrovi: JV
Podporne strani neba: SV
Simbolna žival: medved
Energijska barva: škrlatna, temno modra in medena barva
Slogan, ki te spremlja na duhovni poti: Na poškodovano stopnico ne stopi dvakrat, saj se lahko zlomi.