Sip: 4. september – 23. september

13. 2. 2015
Deli
default cover

Ko se prebuja dan, se prebuja tvoj duh, ter ga spremlja simbolika vodnega pajka, ki te potihoma vleče v skrite vode umetnika. Vzhodna stran neba te energijsko podpira, zato meditiraj z vzhodom.

Tedenski majevski duhovni nasvet

Vplivi jugovzhodnih vetrov vam bodo prišepnili misel o drugačni poslovni ideji, ki bo močneje pritegnila vaše zanimanje. Zato se pravilno lotite nove delovne naloge in uspelo vam bo storiti nekaj, kar vam bo prineslo dobiček. Simbolika vodnega pajka vas bo vodila do spomina, vezanega na neki pretekli dogodek, v katerem ste nekaj izgubili, kar lahko ponovno najdete v kratkem.

O znamenju

Najvplivnejši planet je Merkur, ki v sebi skriva nekaj ledu, slednji vpliva pri tvoji občasni nepopustljivosti zaradi katere te včasih tudi peče vest. Nadzorni planet je Uran, s svojo modrino umirja tvojega duha in tvoje misli in te sili k novim podvigom. Vladajoči vetrovi so JV energija teh toplih vetrov nadzoruje tvoja čustva in čestokrat tudi tvoje misli. Podporne strani neba so SV, svežina severa in mistika vzhoda te vselej mamita k meditaciji in stiku s svojim izvornim jazom. Simbolna žival je vodni pajek, ki podpira tvoje samostojne odločitve. Energijske barve so vse zemeljske barve. Ko se prebuja dan, se prebuja tvoj duh ter ga spremlja simbolika vodnega pajka, ki te potihoma vleče v skrite vode umetnika. Vzhodna stran neba te energijsko podpira, zato meditiraj z vzhodom.

Najvplivnejši planet: Merkur
Nadzorni planet: Uran
Vladajoči vetrovi: JV
Podporne strani neba: SV
Simbolna žival: vodni pajek
Energijska barva: rjava, sinjemodra in barve gora
Slogan, ki te spremlja na duhovni poti: Strah pred nepoznanim, te lahko oropa nove izkušnje.

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu