Sotz: 24. september – 13. oktober

Želja po samoustvarjanju, se ti prebuja z dnevom in planetarne energije Sonca te pri tem podpirajo. V tvoji naravi se skriva simbolika ribe, ki te sili k raziskovanju različnih poti, vendar ni dobro pretiravati.

13. 2. 2015

Tedenski majevski duhovni nasvet

Energija vzhoda vam bo pomagala pri posredovanju neke pomembnejše poslovne informacije, s katero boste lahko pričeli delati na projektu, ki je pomemben za vašo karierno pot. Simbolika ribe vas bo v drugi polovici tedna spomnila na lepe trenutke z določeno osebo in počutili se boste zaljubljeno. Zato boste pripravljeni ponoviti srečanje s to osebo in boste poskrbeli, da vaju ne bo nihče motil.

O znamenju

Najvplivnejši planet je Venera, katera usmerja tvojo energijo k strmenju za kakovostnimi čustvenimi odnosi. Nadzorni planet je Jupiter, ta te spremlja na vsakem tvojem koraku in ti včasih lahko zamegli realni vidik dotične situacije. Vladajoči vetrovi so SZ, krepijo tvojo vztrajno voljo po kakovostnejšemu načinu življenja. Podporne strani neba so SV, ki podpirajo tvojo fizično moč in ti vlivajo pogum v mislih in dejanjih. Simbolna žival je riba, ki je svobodna v svojem naravnem okolju, kot je svoboden tvoj duh povsod, kjer se giblješ. Energijska barva je škrlatno rožnata in barva sinje modrine. Želja po samoustvarjanju se ti prebuja z dnevom in planetarne energije Sonca te pri tem podpirajo. V tvoji naravi se skriva simbolika ribe, ki te sili k raziskovanju različnih poti, vendar ni dobro pretiravati.

Najvplivnejši planet: Venera
Nadzorni planet: Jupiter
Vladajoči vetrovi: SZ
Podporne strani neba: SV
Simbolna žival: riba
Energijska barva: rjava, sinjemodra in barve gora
Slogan, ki te spremlja na duhovni poti: S pogumom ne vidiš resnice, temveč z razumom.