Wayeb: 21. julij – 25. julij

13. 2. 2015
Deli
default cover

Velika kača se je uklonila velikemu Bogu Sonca in si je pridobila pet energijsko najmočnejših dni. Njena simbolika podpira tvojo naravo ter te sili, da jo tudi sam prebudiš v sebi, da boš lahko premikal gore.

Tedenski majevski duhovni nasvet

Energija Sonca vas bo v drugi polovici tedna spomnila na neki nedokončan posel, za katerega je pravi čas, da se ga lotite. Kajti slednji vam lahko prinese tudi nekaj zaslužka. V čustvenih odnosih tokrat ne bo bistvenih sprememb, saj duh velike kače počiva, ker vas želi potisniti k nekemu razmisleku o določeni osebi. Vplivi juga vam narekujejo, da obnovite neko staro prijateljstvo.

O znamenju

Najvplivnejši planet je Sonce, ki ti daje vso sončno moč in energijo za vse dnevne aktivnosti in nudi podporo delovanju tvojega mentala. Nadzorni planet je Mars, ki te sili k upoštevanju in sledenju tradicionalnih vrednot in samospoštovanju. Njegova skrb pa je tudi ohranjanje duševne vitalnosti. Vladajoči vetrovi so JZ, ki nadzorujejo in podpirajo tvojo vztrajnost in doslednost. Podporne strani neba so SZ, ki te stalno spremljajo in spodbujajo k telesni aktivnosti. Simbolna žival je kača, ki podpira tvojega duha in ti narekuje zmernost. Energijska barva je oranžno zlata in barva vulkanske lave. Velika kača se je uklonila velikemu Bogu Sonca in si je pridobila pet energijsko najmočnejših dni. Njena simbolika podpira tvojo naravo ter te sili, da jo tudi sam prebudiš v sebi, da boš lahko premikal gore.

Najvplivnejši planet: Zemlja
Nadzorni planet: Luna
Vladajoči vetrovi: SZ
Podporne strani neba: JV
Simbolna žival: želva
Energijska barva: modro zelena in barva spominčice
Slogan, ki te spremlja na duhovni poti: V vojni si lahko zmagovalec ali pa si ti tisti, ki jo je zanetil.

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan