Wo: 15. avgust – 3. september

13. 2. 2015
Deli
default cover

Luna je tvoja planetarna podpora, zato se ti lahko skozi sanje pojavljajo različna sporočila. Gorska kača te simbolično podpira, ter ti narekuje, da večkrat prisluhneš svoji intuiciji.

Tedenski majevski duhovni nasvet

Vetrovi zahoda vas bodo v tem tednu spomnili, da morate opraviti neki pomembnejši pogovor z osebo, ki si je ne želite srečati. Vendar imate tokrat sami več prednosti in pogovor se bo zaključil po vaših pričakovanjih. Na čustvenem polju vas bo v drugi polovici tedna presenetila določena oseba in spomnili se boste, da se je treba večkrat prepustiti. Tudi duh gorske kače bo sproščen.

O znamenju

Najvplivnejši planet je Merkur, ki te s svojo gosto energičnostjo čestokrat vodi v preveč direktne odnose, ti pa lahko skrhajo že dobro spletene vezi, kar posledično slabo vpliva na tvoje počutje. Nadzorni planet je Venera, ta te s svojimi vplivi spodbuja k čustvenim dejanjem, ki bi lahko uredila tvoje emocionalne želje. Vladajoči vetrovi so SZ, ki nadzirajo tvojo notranjo voljo, željo po gibanju in željo po novih izzivih. Podporne strani neba so JV, te pa pomirjajo nemirnega duha v tebi in podpirajo željo po meditaciji. Simbolna žival je gorska kača, ki podpira tvojega duha in ti vliva duhovnega poguma. Energijska barva rjava, sinjemodra in barve gora. Luna je tvoja planetarna podpora, zato se ti lahko skozi sanje pojavljajo različna sporočila. Gorska kača te simbolično podpira ter ti narekuje, da večkrat prisluhneš svoji intuiciji.

Najvplivnejši planet: Merkur
Nadzorni planet: Venera
Vladajoči vetrovi: SZ
Podporne strani neba: JV
Simbolna žival: gorska kača
Energijska barva: rjava, sinjemodra in barve gora
Slogan, ki te spremlja na duhovni poti: Resnica je vedno bližje, kot jo iščeš.

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave