Xul: 3. november – 22. november

13. 2. 2015
Deli
default cover

Planetarne energije Plutona in Lune, te najbolj aktivirajo v zgodnjih jutranjih in zgodnjih večernih urah. V tvoji naravi se skriva simbolika volka, ki te žene za življenjskimi izzivi in človekovo resnico.

Tedenski majevski duhovni nasvet

Lunarne energije, ki se bodo v tem tednu začele ponovno krepiti, vas bodo spomnile, da se ponovno pričnete bolj posvečati sebi in svojemu duhu. Zato boste ob koncu tedna znali poskrbeti za svojo sprostitev. Simbolika volka vam je pomagala, da ste zaključili neko zadevo z neko osebo in naj vam ne bo nič žal, saj vas je obremenjevala po nepotrebnem. Včasih so konkretne spremembe dobre.

O znamenju

Najvplivnejši planet je Pluton, ki ti narekuje doslednost pri pomembnejših odločitvah in strmenje k iskrenim odnosom. Nadzorni planet je Luna, njene energije nadzorujejo pregloboko čustvovanje in energijsko delovanje telesa. Vladajoči vetrovi so SV, ki te silijo k analiziranju, raziskovanju in iskanju večnih resnic. Podporne strani neba JV so bolj subtilne in podpirajo tvojo delovno energijo preko dneva in skrbijo za kvalitetnejši počitek. Simbolna žival je volk, ki krepi tvojega duha in te sili k samotarskemu raziskovanju globin svoje duše, hkrati pa se, tako kot tudi volk, stalno vračaš k svoji družini. Energijska barva je žametno rdeča, smaragdno zelena in barva maka. Planetarne energije Plutona in Lune te najbolj aktivirajo v zgodnjih jutranjih in zgodnjih večernih urah. V tvoji naravi se skriva simbolika volka, ki te žene za življenjskimi izzivi in človekovo resnico.

Najvplivnejši planet: Pluton
Nadzorni planet: Luna
Vladajoči vetrovi: SV
Podporne strani neba: JV
Simbolna žival: volk
Energijska barva: škrlatna, temno modra in medena barva
Slogan, ki te spremlja na duhovni poti: Iskanje manj vidnih resnic in kontinuirano učenje.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja