Yax: 22. januar - 10. februar

13. 2. 2015
Deli
default cover

Stik z naravnim okoljem je zate najboljša sprostitev, saj ptica simbolizira tvojo naravo. Prve jutranje ure in vzhodna stran neba, sta najboljša zaveznika za vse tvoje čute.

Tedenski majevski duhovni nasvet

Simbolika ptice vam tokrat prinaša manjšo možnost spremembe na delovnem področju, ki bi bila v vašo korist, zato ni treba dodatno razmišljati o tej spremembi. Ker bo v tem tednu nastopil prvi Lunin krajec, se vam bodo ponovno okrepile čustvene energije in želeli si boste nekaj posebnega z + bližnjo osebo. Vaše počutje bo v drugi polovici tedna odlično.

O znamenju

Najvplivnejši planet je Luna, ki varuje tvoj mental in tvojo telesno energijo. Nadzorni planet je Uran, ki te spodbuja pri fizični kondiciji in te sočasno zavira pri zahtevnejših osebnih odločitvah. Vladajoči vetrovi so JZ in ti omogočajo več čustvene svobode in željo po čustveni harmoniji. Podporne strani neba so SV in ti nudijo zavetje pri stiku s samim seboj. Simbolna žival je ptica, ki te vabi da sprostiš svojo energijo in storiš tisto, kar čutiš. Energijska barva za tvojega duha je modro zelena in barva slapa. Stik z naravnim okoljem je zate najboljša sprostitev, saj ptica simbolizira tvojo naravo. Prve jutranje ure in vzhodna stran neba sta najboljša zaveznika za vse tvoje čute in opravila.

Najvplivnejši planet: Luna
Nadzorni planet: Uran
Vladajoči vetrovi: JZ
Podporne strani neba: SV
Simbolna žival: ptica
Energijska barva: modro zelena in barva slapa
Slogan, ki te spremlja na duhovni poti: Naj ti ne bo preteklost ovira za prihodnost.

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan