Yaxkin: 23. november – 12. december

13. 2. 2015
Deli
default cover

Element zraka in simbolika orla te prežemata z energijo preko dneva. Sonce in Merkur te z svojo planetarno energijo podpirata, pri iskanju unikatnih stvari, ki ti umirjajo dušo.

Tedenski majevski duhovni nasvet

Vplivi zahodne strani neba vam bodo v tem tednu pomagale do neke poslovne novice, ki vam bo kmalu koristila. Namreč zvedeli boste za neki novi delovni projekt, ki vam lahko pomaga do boljšega delovnega položaja. Duh orla vas bo podpiral pri vseh vaših odločitvah tega tedna, le ne pozabite na ljubljene osebe, ki vas potrebujejo. Za vikend si privoščite oddih z družinskimi člani.

O znamenju

Najvplivnejši planet je Jupiter, sili te k drugačnim izzivom in zahtevnejšim življenjskim projektom. Nadzorni planet je Sonce, ki skupaj z vplivom Merkurja delujeta nate pozitivno in spodbudno na vseh tvojih življenjskih nivojih. Vladajoči vetrovi so JZ, nadzorujejo tvoje fizične aktivnosti in podpirajo tvoj življenjski elan. Podporne strani neba so SZ in ti ponujajo pomoč pri napačnih odločitvah v smislu ozaveščanja le – teh. Simbolna žival je orel, ki podpira tvojega duha. Tak kot je orlov let, tak je tudi tvoj zemeljski korak, zato si bolj nemirnega duha. Energijska barva je svetlo modra, siva in barva voda. Element zraka in simbolika orla te prežemata z energijo preko dneva. Sonce in Merkur te s svojo planetarno energijo podpirata pri iskanju unikatnih stvari, ki ti umirjajo dušo.

Najvplivnejši planet: Jupiter
Nadzorni planet: Sonce
Vladajoči vetrovi: JZ
Podporne strani neba: SZ
Simbolna žival: orel
Energijska barva: svetlo modra, siva in barva voda
Slogan, ki te spremlja na duhovni poti: Zaključuj svoje zadeve v skladu s svojim načinom življenja, da lahko začneš z novimi, brez bremen.

Novo na Metroplay: Smrt, žalovanje in posmrtno življenje | Katarina Nagode