3 znamenja, za katera bo MAREC 2023 odličen mesec

Že smo v tretjem mesecu tega leta, ki bo za nekatere še posebej dober. Preverite, koga bo v marcu spremljala sreča. 

3 znamenja, za katera bo MAREC 2023 odličen mesec (foto: Profimedia) Profimedia
2. 3. 2023

Bik

Čeprav ste sicer ljubitelji stalnic in rutin, vam marec prinaša prijetne nove začetke, zaradi katerih boste zelo motivirani in produktivni. Bistre misli vam bodo omogočale, da z lahkoto opravite vse obveznosti in se brez težav spopadate tudi z izzivi. Uporabite to energijo in se lotite tudi zahtevnejših projektov, ki jih odlašate že dlje časa.

Lev

Obeta se vam situacija, ki na prvi pogled morda ni najboljša, a zvezde vam omogočajo, da jo izkoristite najbolje. Prihaja sprememba, ki vam bo na dolgi rok izjemno koristila in vas spodbudila, da stopite na pot, ki je prava za vas. Ključno pa je, da ostajate zvesti sebi in pri sprejemanju odločitev zaupate lastnim občutkom.

Vodnar

V tem mesecu vas bodo spremljale še posebej dobre komunikacijske sposobnosti, kar vam bo prišlo prav na različnih področjih. To je odlična priložnost, da v odnosih razčistite vse nesporazume, obenem pa vas marec spodbuja tudi k temu, da v službi jasno izrazite svoja stališča. Stopite v akcijo in izkoristite veščine, ki so vam bile podarjene.

Morda bi vas zanimalo tudi:

Urban Urbanc o zdravih odnosih

V novem Cosmopolitan podkastu pogovor Urban Urbanc odgovarja na 10 najpogostejših vprašanj, ki se ženskam porajajo v zvezi z moškimi, in vam lahko pomagajo graditi še močnejše in bolj zadovoljujoče odnose.

Pogovoru prisluhnite tukaj: