3 znamenja, ki bodo v MARCU imela izzive v odnosih

Nov mesec prinaša tudi nove izzive. Preverite, katera znamenja čakajo predvsem izzivi na področju ljubezni.

3 znamenja, ki bodo v MARCU imela izzive v odnosih (foto: profimedia) profimedia
4. 3. 2023

Kozorog

V marcu vas bo vesolje potiskalo k spremembam. Čeprav imate v splošnem radi stalnice in rutine, se morate opomniti, da le s spremembami lahko napredujete.

Tudi če je vaše razmerje bilo še nekaj dni nazaj povsem zadovoljivo, se vam bodo zdaj lahko pojavljali različni dvomi. Čas bo za določene spremembe, to pa je lahko odlična priložnost za nadgradnjo odnosa. 

Rak

Včasih toliko časa namenite skrbi za druge, da ob tem pozabite nase. V tem mesecu boste ozavestili, da se včasih pretirano osredotočate na partnerja in premalo nase.

Marec vas spodbuja, da se usmerite vase. Razmislite, česa si v odnosu želite ter katere so vaše pristne vrednote in potrebe. Morda ugotovite, da si želite drugačnega odnosa, kot ga imate zdaj. Pomembno je, da se o tem pogovorita s partnerjem in skupaj ugotovita, kakšen je naslednji korak, ki ustreza obema.

Tehtnica

Pred vami je lahko naporen mesec, saj vam bo primanjkovalo vašega običajnega zagona in optimizma. To se lahko odraža tudi na odnosih.

Čeprav ste sicer precej prilagodljivi in razumevajoči, boste morda v tem mesecu s partnerjem težje našli skupni jezik. Ostajajte nežni do sebe in partnerju jasno izrazite, da v teh tednih potrebujete nekoliko več razumevanja.

Morda bi vas zanimalo tudi:

Vse o letu 2023 z djotiš svetovalko Tino Pipan

Tina Pipan se ukvarja z vedsko astrologijo oz. djotišem, je svetovalka, učiteljica in predavateljica te izjemno natančne in stare astrologije. V pogovoru nam je zaupala, kaj nas čaka skozi letošnje leto, kam usmeriti svojo pozornost, katere teme so in bodo najbolj aktualne ter še veliko več.

Pogovoru prisluhnite tukaj: