4 znamenja, ki imajo v tem mesecu priložnost poglobiti razmerje

V marcu bodo nekatera astrološka znamenja dobila možnost za okrepitev in poglobitev razmerja. Preverite, katera.

4 znamenja, ki imajo v tem mesecu priložnost poglobiti razmerje (foto: profimedia) profimedia
3. 3. 2023

Škorpijon

Venera se premakne v znamenje bika, vašega nasprotnega znamenja, ki igra veliko vlogo v ljubezenskem življenju. To je čas, ko boste ponovno odprli srce in ugotovili, za kaj vse ste v svojem razmerju hvaležni.

V enako znamenje se premakne tudi Juno, asteroid, ki vpliva na pogodbe in sporazume. To je super priložnost, da s partnerjem razčistita konflikte in poiščeta skupni jezik, morda pa se ravno v tem času odločita tudi za naslednji korak v skupnem življenju - selitev, poroka, morda načrtovanje družine?

Bik

Tudi vi boste občutili premik Venere v vašemu znamenju, kar vam bo omogočilo, da delujete na višji frekvenci in ste usmerjeni proti rasti. Veliko boste razmišljali o tem, kako lahko svoje razmerje še dodatno okrepite in izboljšate.

Marec je odlična priložnost, da resnično izboljšate vse svoje odnose. Za začetek pa je pomembno, da se usmerite vse in razmislite, katere so vaše glavne vrednote, želje in potrebe. O svojih ugotovitvah se odkrito pogovorite s partnerjem, nato pa skupaj razmislita, kako lahko vzpostavita odnos, ki bo ustrezal obema.

Vodnar

Pred vami je izjemno razburljiv mesec, ko bodo zvezde nedvomno na vaši strani! Premik Plutona v vaše znamenje vam prinaša veliko mero ustvarjalnosti in vas spodbuja, da poiščete svojo notranjo moč.

Obenem bo v tem mesecu odlično stekla vaša komunikacija, zato je to super priložnost, da se s partnerjem pogovorita o vseh nerazrešenih nesporazumih. Zlahka boste predstavili svoje občutke, kar bo prijetno presenetilo tudi vašo boljšo polovico.

Strelec

Zaradi vaše pustolovske in svobodne narave imate včasih težave pri resnih razmerjih, a v marcu se Merkur in Saturn gibata v znamenju rib in vas prosita, da ustvarite dolgoročne odnose, ki vas bodo izpolnjevali.

Ni nujno, da je zveza dolgočasna in monotona: pomembno je, da poiščete načine, kako se zavezati ljubljeni osebi in obenem ohraniti spontanost ter sproščenost. Zdaj je čas, da vložite svojo energijo v prihodnost ter postavite trdne temelje za razmerje, po kakršnem resnično hrepenite.

Morda bi vas zanimalo tudi:

Aleš Ernst o sodobnih odnosih

Aleš Ernst, učitelj in avtor AEQ metode, je že naš znani gost v Sensa podkastu. Tokrat smo se posvetili našim odnosom in izzivom, s katerimi se srečujemo v sodobnem času.

Pogovoru prisluhnite tukaj: