Napoved za ta teden: Mlaj v torek prinaša željo po osvoboditvi

Prihaja potreba po tem, da se soočite z vsem, kar ni rešeno ter da stopate naprej osvobojeni. Soočenja bodo glasna, vendar se jih nikar ne ustrašite.

Napoved za ta teden: Mlaj v torek prinaša željo po osvoboditvi (foto: shutterstock) shutterstock
31. 1. 2022

Z energijo Sonca v znamenju vodnarja se poveča možnost za bolj drzne odločitve, povečala se bo tudi želja po stikih, takšnih in drugačnih. V kolikor nakopičene energije ne boste imeli priložnosti sprostiti, se vam lahko zgodi, da iskreno izbruhnete, brez da bi se obremenjevali s posledicami. Neverjeten pogum, ki ga boste zaznavali, vas lahko popelje k spremembi, morda tudi kakšni večji, pomembni za prihodnost.

Oči bodo široko odprte, um bo bister in jasen, želel bo napredovati in okusiti nove razsežnosti. Prihaja tudi potreba po tem, da se soočite z vsem, kar ni rešeno ter da stopate naprej osvobojeni. Soočenja bodo lahko glasna, vendar se jih nikar ne ustrašite. Želja po napredku, kariernem, finančnem in zasebnem bo tako zelo močna, da je tudi najbolj ležerni ne boste sposobni utišati.

Simpatične planetarne vibracije vas bodo vabile k radovednosti in novim priložnostim. Če ste imeli še pred kratkim občutek, da se vam vse podira, bo sedaj vse skupaj potekalo veliko bolj spontano. Izžarevali boste razigranost, ki lahko v prijateljskih odnosih sestavi prav prijetno zgodbo. Humana, socialna in lojalna energija vas bo vodila skozi teden, zato se vam bo veliko dogajalo in tudi zgodilo. Poudarjena področja bodo intelektualnost, objektivnost, naprednost, raziskovanje ter razvoj znanosti. Učili se boste neosebnega pristopa do življenja in spoznavanja objektivne resnice. Izognili se boste čustvenim konfliktom in razumsko razložili dogajanje v odnosih.

Do petka se bo Merkur še gibal retrogradno, zato lahko pričakujete kakšno zamudo, pretežke naloge in nesporazume. Direkten Merkur bo osvežil vaše načrte s pogumno energijo, tudi motivacije in vztrajnosti vam tokrat ne bo primanjkovalo, našli jo boste celo tisti, ki vas čaka študij kakšnega suhoparnega predmeta, zato zberite moči in vztrajajte, saj se vam bo obrestovalo. Tisti, ki ste tik pred tem, da na kariernem področju uvedete kakšno korenito spremembo jo boste sedaj izpeljali bolj pogumno in samozavestno.

Z Marsom in Venero v znamenju kozoroga vam bo sicer primanjkovalo taktičnosti, vendar boste s prodornim razmišljanjem uspeli rešiti še tako zapleteno situacijo, saj boste usmerjeni k napredku. Ne bodite jezni nase in na ostale, če slučajno pozabite na kakšno pomembno zadevo, saj boste znali kljub temu izbirati prave odločitve. Ljubezensko področje bo nekoliko v ozadju, kljub temu pa boste hrepeneli po občutku, da nekomu resnično pripadate. Prebujen bo tudi občutek za varnost.

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN POSEBEJ

V ponedeljkovo jutro se boste z energijo lune v kozorogu podali poslovno naravnani, z analitičnim razmišljanjem. Nato se ob 10.42 uri luna pomakne v znamenje vodnarja. Vse situacije, kjer bi morali biti resni in odgovorni, vas bodo močno utesnjevale, hrepeneli boste po razgibanem delovanju. Težke situacije bodo najprej obremenilne, nato boste znali iz njih izluščiti bistvo.

Toplo razprostrta čustvena rast bo tudi v torek, ko bo luna še v vodnarju in nastopi mlaj, v polnem teku, čeprav je morda ne boste takoj opazili. Radodarnost bo lepa nagrada, še posebej, če je niste iskali in bo prišla ravno takrat, ko je ne boste pričakovali.

V sredo se vam lahko zgodi, da boste zaradi lune, ki sredi dneva preide v znamenje ribi, melanholične volje. Dogajanje bo tako intenzivno, da vam lahko vse niti uidejo iz rok in težko boste kontrolirali svoja dejanja. Skozi čustveno razmišljanje boste skušali priti do zaključkov, kar pa tokrat ne bo enostavno, saj bo domišljija tako bujna, da ji boste še sami verjeli. Ne zamerite, če se vam kdo ne bo odzval, saj bo marsikdo raje v svojem svetu, kot da bi se soočal.

V četrtek ko nastopi konjunkcija med Luno in Jupitrom bo vse skupaj lažje in manj obremenilno. Znali boste prisluhniti, se prilagoditi situacijam ter ljudem in skupaj poiskati pravo rešitev, ki vas bo osrečila. Zaželeli si boste tudi družinskih povezav, ki bodo obarvane s humorjem. 

V petek popoldne luna prehaja v znamenje ovna, prihaja tudi konjunkcija med Soncem in Saturnom, ki nosi s sabo notranjo napetost in obremenitve povezane s preteklimi, nerešenimi zadevami. Ne nasedajte na provokacije in se nikar ne smilite sami sebi, saj se lahko znajdete v kočljivem položaju. Nenehno hitenje se ne bo obrestovalo, zato se upočasnite. 

V soboto in nedeljo boste uživali pod okriljem lune v ognjenem znamenju, ki je znana po tem, da prebudi optimizem v še tako težki in zakomplicirani situaciji. Konec bo tudi retrogradnega Merkurja, zato lahko občutite olajšanje. Znali se boste direktno približati, povedati resnico in se opravičiti, v kolikor bo to potrebno. Spontane odločitve se bodo izkazale kot najboljša rešitev. 

Tekst: Horoskop.si

Vas zanima tudi: