Astro napoved: Drži se svoje intuicije in zdrave kmečke pameti

Astro napoved za ponedeljek, 4. maj. 

Astro napoved: Drži se svoje intuicije in zdrave kmečke pameti (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
4. 5. 2020

Luna se danes ob 9. uri prestavi iz Device v Tehtnico ter aktivira dan poln želje po harmoniji. A za harmonijo je potrebna iskrenost in srčna odprtost. V nasprotnem so v ospredju "rožnata očala" in zamagljen pogled, dvomi in na koncu tudi srčne bolečine. Še posebej, ker je Venera v "čudnem" objemu z Neptunom, so zelo močne nejasnosti, občutek zmedenosti, negotovosti ... Ta nejasnost ne prihaja od drugih, ravno nasprotno, sami sebi nadenemo rožnata očala. Soočanje z realnostjo in z dejstvi je za marsikoga zelo boleče. Lažje je pobegniti v neizmernost želja in hrepenenja po boljšem. Občutek, da želiš več, boljše, svobodneje, bolj užitkarsko ... Kot da ne zmoreš iz tega, kar imaš, zagnati veselja.

Imaš čas ali prosti dan, a ni dobro, ker pada dež. Imaš vrt, zelenjavo in zelišča, a ni dobro, ker si utrujen ali ker nimaš še večjega vrta ali njive. To so banalni primeri, kako delujemo. 

Venera in Neptun sta zajadrala v "objem", ki govori, da ne vidimo in ne slišimo jasno, ali pa bežimo od želje po jasnosti. Zato je danes zelo priporočljivo, da se ukvarjate z nečim, kar spodbuja vašo kreativnost, kar vam vnaša mir in radost, kar spodbuja delovanje srčne čakre, ker v nasprotnem ostajate neizpolnjeni. Hrepenite in se polnite z nečim, kar v bistvu ne zapolni vaših pravih in pristnih čustva, ampak ravno nasprotno, še poglablja bolečino.

Danes so sproščeni marsikateri ukrepi in Venera ter Neptun lahko naredita začetno oviro ravno frizerjem in gostincem. Ker teorija ni zmožna v praksi in bo marsikomu kravžljalo živčke. Poskusite se, še posebej dopoldan, čim manj nervirati s podrobnostimi, ker popoldanske urice že prinašajo lažjo energijo v dnevu.

Danes je dobro, pa tudi še do četrtka, biti malce bolj pazljiv s plinom, gorilniki, z elektriko... In seveda s čustvi! Ni dan za zaključke, pa tudi ne za nove začetke. Venera se pripravlja na svoje retrogradno gibanje in zmede so na pohodu. Pa tudi novi kontakti, stare ljubezni in osebe iz preteklosti. Vse to dodaja na začetku zmešnjavo, a na koncu (junij) bolj jasno sliko.

Glede trenutne situacije pa tole: Ne dajaj povoda nikomur, sploh pa ne tistemu, ki komaj čaka, da narediš neko napako, samo, da se fokus preusmeri iz njega. Narod lahko združiš samo z iskrenim in človeškim pristopom, nikakor pa ne z represijo. Velja tudi obratno. In še večja zmeda je narejena, da čez noč kar naenkrat ni ničesar več, ne smrtonosnega virusa in ne postavljanja pogojev. Zanimivo, kajne? No, samo naglas razmišljam. 

Tisto, kar je pomembno in ima prednost, je to: drži se svoje intuicije in zdrave kmečke pameti. Daj prednost zdravi hrani, zdravemu okolju, zdravemu zraku, zdravemu telesu in počutju, ker če te je česa ta situacija učila, je to ravno dobro in zdravo počutje na vseh področjih (dela, financ, odnosov in zdravja). 

Sonja Šmit

Za dogovor o osebnih smernicah in kaj ti nosi 2020 pa me za naročilo kontaktirajte na zasebno sporočilo

Poglejte si še:

Še zadnja super polna luna tega leta (tokrat v ŠKORPIJONU!)

Maj: Čas treh retrogradnih planetov

ali pa MAJ nas opominja: Preteklost se ne more ponoviti, če ji vi ne dovolite