3 znamenja, za katera bo NOVEMBER še posebej dober!

Komu bodo zvezde še posebej naklonjene? 

3 znamenja, za katera bo NOVEMBER še posebej dober! (foto: Profimedia) Profimedia
2. 11. 2022

Že je tukaj predzadnji mesec v letu. V novembru pozdravljamo lunin mrk v znamenju bika ter mlaj v znamenju strelca, obenem pa še vedno ostajamo v obdobju retrogradnega Marsa.

Obeta se nam intenzivna energija, ki pa bo na nekatera znamenja imela odličen vpliv.

Lev

Vaša moč bo na vrhuncu! V novembru boste ugotovili, kako se lahko izognete slabi volji ter ostanete osredotočeni, ustvarjalni in zagnani tudi takrat, ko se soočate z izzivi. S svojo prijetno energijo in samozavestjo boste pritegnili marsikateri pogled in ljudje bodo z veseljem preživljali čas z vami, zato lahko pričakujete precej družabnih trenutkov.

Devica

November bo za vas mesec sprejemanja. Pogosto iščete napake in si razbijate glavo s scenariji, kako bi lahko nekaj naredili drugače. Zdaj pa je čas, da sprejmete sebe ter druge točno takšne, kakršni ste. Noben ni popoln in ko ozavestite in sprejmete vse svoje pomanjkljivosti, se lahko tudi bolje razumete in si ponudite tisto, kar zares potrebujete.

Strelec

Proti koncu meseca se prične vaše obdobje, že prej pa boste čutili, da se približuje vač čas. Polni boste motivacije, zagona in poguma, da se lotite uresničevanja svojih najbolj drznih idej. Verjemite vase in zaupajte svoji intuiciji, vseeno pa ostajajte na realnih tleh in sprejemajte premišljene odločitve. Čas je, da zasijete in svetu pokažete, kaj vse zmorete.