Astroznamenja, ki bodo v letu 2023 poglobila svoje razmerje

Seveda, vsakdo lahko okrepi, poglobi in izboljša svoje odnose - ne glede na astrološko znamenja. Leto 2023 pa naj bi naslednjim štirim astrološkim znamenjem prinašalo še posebej dobre priložnosti za to. 

Astroznamenja, ki bodo v letu 2023 poglobila svoje razmerje (foto: Profimedia) Profimedia
6. 1. 2023

Ribi

Jupiter in Neptun sta že v pričetku leta v vašem znamenju. Neptun se dotika sanj in brezpogojne ljubezni, medtem ko je Jupiter planet sreče, obilja in ustvarja ekspanzijo na vseh področjih, ki se jih dotakne.

V tem letu vas torej čaka rast v odnosih, poglabljanje ljubezni in iskanje sreče v dvoje. To je čas, ko se boste odločili, kakšnega odnosa si resnično želite in kaj ste za to pripravljeni narediti. Leto, ki je pred nami, ne obljublja zgolj več romantike, ampak tudi več predanosti.

Škorpijon

V tem letu nastopita 2 lunina mrka; eden v vašem znamenju, drugi pa v znamenju bika, ki ima prav tako veliko vlogo v vašem ljubezenskem življenju. Mrki vam prinašajo veliko možnost za rast in oblikovanje drugačne prihodnosti.

Največji preboj bo majski mrk v škorpijonu, ko boste ozavestili, kako zelo so se spremenili vaši občutki - ne nujno do partnerja, ampak glede ljubezni in tega, kaj je zdrav odnos. Vaše novo spoznanje vam omogoča, da obrišete čustveni prah leta preteklosti in se vrnete k ustvarjanju odnosa, ki si ga želite.

Strelec

Rast je vedno vaša glavna prioriteta - tako v življenju, kakor tudi v odnosih. To leto vam prinaša točno tisto, kar si želite. V začetku leta se Mars obrne direktno v znamenju dvojčkov, kar vas spodbudi k konkretnim spremembam v vašem razmerju.

Morda že nekaj časa razmišljate o spremembah, v tem letu pa je čas, da slednje postanejo resničnost. Da bi pa to lahko storili, morate najprej razrešiti vsa stara bremena in zamere. Čaka vas intenzivno čiščenje, ki vas bo pripeljalo do večje svobode in bolj odprtega srca.

Lev

Pluton, planet transformacije, intimnosti in spolnosti, se letos za krajši čas premakne v znamenje vodnarja, ki igra veliko vlogo v vašem ljubezenskem življenju. Prinaša vam dodatno mero optimizma in pozitivne energije, pa tudi pomembne lekcije.

To je čas, da se vrnete k ljubezni. V zadnjih nekaj letih ste se morda spraševali, če vam je ljubezen sploh namenjena, to leto pa vam bo dokazalo, da je vaš namen enak namenu vsem ostalim - ljubiti in biti ljubljen. Odprite svoje srce in se prepustite vsemu, kar vas čaka.