3 znamenja, ki jih v tem tednu čaka sreča v ljubezni

Komu se bo v tem tednu nasmehnila sreča v ljubezni?

3 znamenja, ki jih v tem tednu čaka sreča v ljubezni (foto: shutterstock) shutterstock
13. 3. 2023

Rak

Vaša želja po spremembah vam pogosto onemogoča, da bi uživali v trenutku. Zdaj pa boste končno ozavestili, da dolgotrajne spremembe lahko dosežete le z majhnimi koraki. Ne glede na to, ali ste samski ali v zvezi, uživajte v trenutku in razmislite, kako lahko postopoma dosežete odnos, kakršnega si želite.

Vodnar

Radi analizirate vsako stvar; tudi ljubezen. Zaradi tega včasih preveč razmišljate, namesto da bi se prepustili občutkom. V tem tednu boste spoznali, da vas v ljubezni lahko vodi le srce. Če ste v zvezi, boste ugotovili, koliko vam zares pomeni oseba, s katero ste, samski pa boste spoznali, da lahko pravo osebo spoznate šele takrat, ko pričnete zaupati svojim občutkom.

Ribi

Zadnji teden vašega obdobja vam bo prinesel še dodatno mero dobre volje. To se bo odražalo na vseh področjih, tudi v ljubezni. Če ste v zvezi, si s partnerjem privoščite nekaj dodatnih romantičnih trenutkov in razmislite, kako lahko svoje razmerje še dodatno poglobite. Samski pa boste s svojo energijo pritegnili kar nekaj zanimivih ljudi.