Astroznamenja, ki se jim obetajo IZZIVI v razmerju

Nov teden 4 astrološkim znamenjem prinaša tudi posebne izzive v romantičnih odnosih. Preverite, katerim.

Astroznamenja, ki se jim obetajo IZZIVI v razmerju (foto: Profimedia) Profimedia
24. 1. 2023

Škorpijon

V tem tednu boste na romantičnem področju čutili vplive Urana, ki je znan po nepričakovanih, šokantnih dogodkih. Obetajo se vam intenzivne spremembe. Morda boste ugotovili, da lahko poglobite svojo povezanost s partnerjem, ali pa boste spoznali, da vajina skupna pot ne vodi tja, kamor si želite.

Na vaše ljubezensko življenje bo vplival tudi lunin zadnji krajec v biku, ki bo v vas vzbudil željo po premiku naprej. To bo nedvomno teden, ko si boste v razmerju zaželeli sprememb.

Kozorog

Venerin premik v znamenje rib bo osvetlil vašo komunikacijo. Spodbuja vas, da ozavestite svoje občutke in se o njih pogovorite. Izražanje čustev ni vedno vaše močno področje, zato vam je lahko nekoliko neprijetno, a je pogovor ključen za uspešne odnose.

V vašem razmerju se je zakuhalo veliko zamer, morda celo prezira. Ključno je, da se pogovorita o vsem in skupaj ugotovita, kako naprej. Čas je, da si dovolite postati ranljivi.

Dvojčka

Še vedno čutite vplive Marsa, ki v vas vzbuja nekaj dilem glede vašega razmerja. Venerin premik v znamenje rib pa bo aktiviral področje kariere. Veliko energije boste namenili službi in financam, ob tem pa se lahko zgodi, da vam bo zmanjkalo časa za vaše bližnje.

To lahko prinese tudi nekaj slabe volje v razmerju. Že v prejšnjih tednih niste bili čisto prisotni med časom v dvoje, zdaj pa bo vaša odsotnost še bolj intenzivna. Ne pozabite, da vsak odnos potrebuje nego.

Rak

Jupiter in asteroid Juno sta v znamenju ovna, kar vas spodbuja k iskanju svobode, Venera v ribah pa v vas vzbuja željo po novih izkušnjah. V tem tednu boste hrepeneli po dogodivščinah in novih pustolovščinah, težava pa je v tem, da vaš partner ne bo nujno čutil enako.

To lahko v vas vzbudi kar nekaj dvomov in slabe volje. Morda boste menili, da vas partner ne razume ali da vas ni pripravljen spodbujati pri uresničevanju želja. V resnici pa samo potrebuje nekaj časa, da spozna  in sprejme vašo pustolovsko plat.