Četrtek (4. 10.) - Danes ni dan za dokazovanje

Kaj nam prinaša današnji dan? 

Četrtek (4. 10.) - Danes ni dan za dokazovanje (foto: unsplash) unsplash
4. 10. 2018

Četrtek, 4. 10. 
Luna se je "zaguncala" v Leva. Najprej se je že ponoči odguncala do Urana, ki je nasul nekaj nepričakovanih preobratov, zastojev, sprememb... Še v jutranjih urah lahko ustvarja nemir.

Smo tudi v dnevih pred Mlajem, ko se lahko telo odloči počivati ob čudnih urah. Spanje, počitek, mirovanje ... Vse to je na meniju te dni.
No, Luna pa gunca in se zaziblje z Marsom in po 10 uri dopoldne malce previdno v prometu, pa s stroji, aparati in ostrimi predmeti. Še posebej okoli 11 uri bodite prividni tudi na to, kaj govorite. Pojavi se lahko nemir in dobro se je dati v neko fizično delo, da se nemir sprosti iz nas.

Nato obišče Luna še Venero, ki je tik pred retrogradnim obratom. Ta lahko marsikomu predstavlja dramo ali pa izziv, kaj vse lahko že danes narediš bolje zase.
No, sedaj ravno ni čas za nove veze, za poroke tudi ne (vse tam do 18. decembra). Trenutno je bolj primeren čas za razčistiti staro ali za prekinitve nevzdržnega ter za končne pozdrave tam, kjer se je že vse odpelo in odplesalo.
 
Danes ni dan za dokazovanje, kaj vse znaš in zmoreš, je pa dan, ko samo deluješ, znanje je tako ali tako v tebi.
Ne izčrpavaj se zaradi drugega! To je vodilo današnjega dneva. Prisluhni telesu, ko te povabi na počitek, tudi če navzven deluješ čuden. Telo ve, kaj je zanj dobro in kaj ni ter te ne pokliče kar tako.
Danes je dober dan za telovadbo, še posebej popoldan, za vse vrste rekreacij, sproščanj, pa tudi za obisk kina, gledališča, koncerta...  
Stopi na oder svojega življenja in počisti, kar je odslužilo namenu. Takšen oder ti v teh dneh najbolj koristi.
Blišč in lesk ter sij prideta za tem. 
Naredi prostor za nove podvige, a najprej razčisti stare drame.  
Naj bo uspešen četrtkov dan. 

Astrologinja Sonja Šmit (za dogovor o osebnih smernicah in kaj še nosi 2018/19 me za naročilo kontaktirajte na zasebno sporočilo.)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri