Četrtek - zadnji krajec

Astro napoved za četrtek, 25. julij 2019. 

Četrtek - zadnji krajec (foto: profimedia) profimedia
25. 7. 2019

Dan Jupitra, dan z Luno v biku in dan, ko Luna tvori zadnji krajec.

Današnji dan nas pelje v neko notranjo ali zunanjo spremembo. Luna in Uran se bosta okoli poldneva združila. To je dan nepričakovanih obratov in sprememb (tudi vremena - lahko samo na kratko in hitro).

Zadnji krajec govori, da nekaj odstranimo, zaključimo, da se osvobodimo odvečnih energij, ki nas ne spuščajo naprej. Sem spada pospravljanje in odstranjevanje predmetov, hrane, odvečnih misli in zaključevanje z nekimi osebami. Ta energija je močno prisotna v naslednjih petih dneh oz. vse do mlaja (1. 8.). 

Danes se lahko pojavijo kakšne težave povezane z bančnimi karticami, z banko, pa gostincem nekaj povezano s hrano.

Vsaka "napaka" pa je hkrati tudi sprememba. In vsaka sprememba pelje do prave, resnične poti. V težavah lahko vidimo pravi odziv ljudi. Takrat se skristalizirajo zadeve. Pri nekaterih takrat zbledi dobrota in lepota besed.

Danes počnite nekaj, kar drugače ne počnete in opazujte.

Uran pa danes dodaja osvobajanje, občutek svobode in želje, da se ne počutite utesnjeno. To velja za občutke glede prostora, v katerem bivate, velja za druženje z ljudmi in za način delovanja. 

Če ste na dopustu, pa takrat naj ne bi počeli tistega, kar že tako ali tako počnete. Ampak se odklopite od vsakdanjika. Bodite pozorni; morda ravno preko tega dobite uvid, da naredite spremembo nato tudi v vsakdanjiku. 

Naj vam je prijeten četrtkov dan in privoščite si nekaj, kar si že dolgo niste. 

prirejeno po: Sonja Šmit

Za dogovor o osebnih smernicah in kaj ti nosi 2019 pa me za naročilo kontaktirajte na zasebno sporočilo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri