Elementi in počutje 21. 6.–2. 7.

Preverite, kako se boste počutili v svojem elementu v naslednjih dneh (od 21. junija do 2. julija 2017).

Elementi in počutje  21. 6.–2. 7. (foto: profimedia) profimedia
21. 6. 2017

OGNJENA ZNAMENJA: oven, lev, strelec

Na poslovnem področju v zadnjih junijskih dneh ne boste imeli večjih težav, saj ste aktivni in inovativni. Tokrat se boste bolj posvečali drugim področjem, ljubezenskemu, finančnemu in svoji kreativnosti. Največ pritiskov lahko pričakujete na področju kariere. Vaše finančne želje bodo tokrat izpeljane brez težav, obeta se vam tudi napredovanje, za katero se tokrat ne bo treba pretirano boriti. Še vedno boste cenili svojo neodvisnost in svoje metode reševanja, ki vas ne bodo pustile na cedilu. V tem obdobju boste končno dosegli ravnotežje med odgovornostjo in sproščanjem. Dela bo ogromno, kar vam bo pisano na kožo. Glavna stvar, ki jo boste morali imeti v mislih, bo, da se držite le preverjenih metod in se ne izpostavljate na neznanem terenu. Tokrat vam bo to tudi uspelo. Pokazati bo treba več spoštovanja do ljudi, s katerimi ste povezani, saj vas bodo vplivi planetov v napetih okoliščinah odnesli v nespoštljive reakcije, s katerimi bi si lahko naredili več škode kot koristi. Bodite pripravljeni vložiti ogromno truda v svoje načrte, da bo zaključek takšen, kot si ga želite. Najprej v prvih dneh julija razčistite zadeve v svojem ljubezenskem razmerju, ki niso najbolj jasne. Imeli boste nekaj več opravka z denarjem. V ljubezni pa se spet vrti nekaj, kar vam nikakor ne bo jasno. Prav malo bo manjkalo, da bi se razjezili, toda vseeno poskusite še nekoliko počakati. Pametne poslovne odločitve se vam bodo končno obrestovale.

ZRAČNA ZNAMENJA: dvojčka, tehtnica, vodnar

Vaše finance bodo povzročile velik preobrat v vašem življenju. Ta trend se bo nadaljeval tudi v obdobju pred vami. Nadzirali in analizirali boste svoje življenje, kar vam prinaša še več napetosti in strahu pred neuspehom. Pomembno bo, da zaupate vase ter ne odklanjate možnosti za manjše zaslužke, ki vas lahko dolgoročno, sicer počasi, popeljejo v večje zaslužke. Čeprav je vaša komunikacija že v osnovi odlična, jo boste zdaj še izpilili in boste z njo sposobni premikati gore ter doseči skoraj vse, kar si boste zamislili. Želeli boste poskusiti nekaj novega, neznanega, saj vas bo vsakodnevna rutina utrujala. Če delate z ljudmi, jih boste sposobni motivirati in voditi s svojimi novimi, uspešnimi prijemi. Vaši glavni interesi v zadnjih junijskih dneh bodo finance, intelektualni interesi, zdravje, ljubezen, romantika in spolnost. Dotaknili se boste tudi medsebojnih odnosov, ki vas bremenijo že nekaj časa. Čaka vas pomembna prelomnica, ki bo povsem spremenila vašo karierno pot. Mogoče je, da se boste odpravili na potovanje po zraku s prijatelji. To lahko vključuje nekakšno razstavo in posledično razširitev vaših obzorij. Preveč zgovorni boste, tokrat bi utegnili razkriti nekaj tako svojih kot tujih skrivnosti, zato dobro premislite, koga imate pred seboj. V prvih dneh julija se raje ugriznite v jezik, kot da bi si nakopali sitnosti.

ZEMELJSKA ZNAMENJA: bik, devica, kozorog

Ne pozabite, da pridnost vedno nagradi trud in trdo delo, tako bo v obdobju pred vami nagradila tudi vas. Uspeh bo povezan le z vašim vloženim trudom, tokrat druge pomoči ne boste potrebovali. Možno je, da se nekatere zadeve ne bodo rešile tako, kot si želite. Razmerja, ki se bodo začela, bodo bolj težka in obremenilna, kot ste si predstavljali. Pomembno je, da vas začasni zastoji ne ustavijo, naj vas naredijo še bolj stabilne. Če se bo za vaš okus premalo dogajalo, nikar ne postanite žalostni in nemirni. Zadnji dnevi junija v stresnih aspektih tokrat ne bodo škodili vašemu zdravju, zato se vam obeta čas, poln energije, na preizkušnji bo bolj vaše psihično stanje. Prvi dnevi julija prinašajo pozitiven vpliv na vašo kariero in zdravje. Razvijali boste sposobnosti, ki so vam bile do zdaj tuje. Povečal se bo vaš optimizem in ves čas boste odprti za različne spremembe, ki vas bodo vedno znova navdihnile s pozitivno energijo. Marsikaj boste v opravili mimogrede, tudi v delovnih zadevah. Sicer pa pazite, da ne bi izgubili preveč časa v ugibanjih in kramljanjih, saj vas lahko to drago stane. V poslovnih odnosih zadržite zdravo mero razuma, saj se bodo našli ljudje, ki bodo hoteli izkoristiti vašo poštenost in zaupanje. Morda bo prav to izkušnja, ki bo nekatere prisilila v razmišljanje o spremembi določenih zadev.

VODNA ZNAMENJA: rak, škorpijon, ribi

Kozmična energija je zavzela vaše duhovno področje v vseh stališčih in v praksi. Veliko negativnih vzorcev se je umaknilo in ta energija bo zdaj potekala sproščeno. Morali bi se počutiti, kot da ste končno doma. Soočili se boste z resnico, našli boste boljše rešitve za določene težave. Tokrat boste začutili močno preobrazbo. To lahko vključuje duhovno iskanje, intenzivno doživljanje določenih situacij. Poglobite se v svoje sanje in pretehtajte, ali so realne ali ne, tako boste dobili boljšo sliko o načrtovani prihodnosti. Mikalo vas bo pisanje, ki bo tokrat usmerjeno v druge smeri kot sicer. Pozvani boste k nadgradnji svojega intelektualnega področja, te možnosti nikar prehitro ne zavrzite. Svoboda bo za vas v zadnjih dneh junija ključnega pomena, zato se boste ustaljenim vzorcem zelo težko prilagajali. Prešinila vas bo misel, ki verjetno še ne bo imela pravega smisla. Zapomnite si jo, kajti najverjetneje se tako oglaša vaša intuicija. Bodite malo bolj sproščeni! Vaš čustveni svet je zadnje čase večja gonilna sila vaših podvigov. To vas bo utrudilo, a na hitro se ne boste mogli umakniti in delovati zgolj razumsko. Bodite bolj samozavestni, saj boste le tako premostili nakopičen strah.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri