Elementi in počutje od 11. do 17. 11. 2015

S pomočjo nebesnih vplivov, ki počasi zaključujejo preteklost, prehajate v bolj strastno obdobje, polno novih domislic in razigranosti, ki jo prinaša vpliv Sonca v znamenju Škorpijona.

Elementi in počutje od 11. do 17. 11. 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
11. 11. 2015

OGNJENA ZNAMENJA: oven, lev, strelec

Zaradi manjših napadov lenobe boste v prvih dneh nekoliko manj aktivni kot sicer. Poskusite se motivirati za šport ali rekreacijo, saj se vam bo v nasprotnem primeru utrujenost le še stopnjevala. Nekdo bo poskušal poseči v vaše finančne zadeve. Ne prehitevajte dogodkov, ampak se najprej dobro pozanimajte, kako zadeve stojijo.

Tokrat boste potrebovali več družbe in vedre komunikacije. Povabite na sprehod nekoga, ki ga niste videli že dalj časa. Odziv bo pozitiven. Hitrost, s katero se bodo razvijali dogodki okoli vas, vas bo nekoliko vznemirjala. Napeti in odrezavi boste, vztrajali boste pri nemogočem, tudi takrat, ko se bodo že vsi razbežali. Številne obveznosti vas bodo pokopale pod seboj, če si ne boste pametno organizirali časa in se držali svojega urnika. Poskusite, saj se vam bo kmalu obrestovalo.

V zadnjih dneh tedna se boste stabilizirali in zadihali zrak svobode. Odprti boste tudi za predloge ljubljene osebe, ki bo pripravljena spregovoriti. Glede na to, da ste rojeni v ognjenem znamenju, vam brezdelje bolj škodi, kot ste mislili. Namesto dolgočasnih dni pomislite na aktivno preživljanje časa, ki vam ne bo samo prineslo samo novih poznanstev, temveč boste poskrbeli tudi za kondicijo in zdravje.

Manjši glavobol vas bo konec tedna spravil v nekoliko slabšo voljo. Popijte veliko zeliščnih čajev, povečajte vnos vitaminov, umirite se in spet bo vaše počutje stabilno.

Na čustvenem področju boste v nedeljo doživeli prijetno presenečenje.

POČUTJE: 4/5
ZDRAVJE: 3/5
POSEL: 3/5
FINANCE: 4/5
STRAST: 3/5
INTIUTIVNO: 3/5

ZRAČNA ZNAMENJA: dvojčka, tehtnica, vodnar

Obdobje, ki je pred vami, bo namenjeno uživanju v tem, kar vam ponuja življenje. Živite tukaj in zdaj. Mimogrede, teden je nadvse primeren za medsebojno izkazovanje ljubezni in razvajanje vaših čutov. Jasno bo, da si boste po nepotrebnem otežili bančni račun, saj boste hoteli nekoga presenetiti. Zadeve, na katere nimate vpliva, preprosto ne postavljajte na stranski tir. Raje se posvetujte z znancem, ki vas bo navdihnil s svojim razmišljanjem.

Najbolj odprti boste v sredini tedna. Takrat se bodo zadeve, ki jih morate rešiti, razvijale počasi, a vendar natančno. Nečesa se boste spomnili z manjšo zamudo, a vseeno ne bo prepozno. Zagotovo vam ne bo dolgčas, saj boste veliko razmišljali o lepih dogodkih, ki ste jih bili deležni. Na določene stvari žal ne boste imeli velikega vpliva, zato se s tem ne obremenjujte. Ostane vam le to, da prevzamete pobudo in stopite v akcijo.

S partnerjem se iskreno pogovorite, saj se bodo pojavili manjši dvomi. Pravzaprav ste komaj čakali na takšno obdobje, saj ste od dogodkov, povezanih s preteklostjo, že utrujeni.

Tisti, ki imate v mislih potovanje, se lahko brez skrbi odpravite na pot. Zdaj je čas, da začnete gledati tudi nase, ne samo na druge. Privoščite si krajši oddih in razmislite o svojem življenju. Na finančnem področju se vam obetajo pozitivne spremembe, ki vam bodo podarile možnost, da zaživite.

POČUTJE: 3/5
ZDRAVJE: 2/5
POSEL: 4/5
FINANCE: 2/5
STRAST: 2/5
INTIUTIVNO: 2/5

ZEMELJSKA ZNAMENJA: bik, devica, kozorog

Delo, ki vas čaka, bo nekoliko bolj zapleteno kot sicer, ampak vam bo z močno voljo uspelo dokončati zadeve brez kakšnih večjih težav. Ni še prepozno, da se naučite, kar je potrebno, da dosežete dobre rezultate.

Glede srčnih in družinskih zadev ste vsekakor lahko optimistični. Nekaj se bo končalo povsem drugače, kot ste predvidevali. Veliko časa boste preživeli z otroki, ki vas bodo navdihnili s svojo pozitivno energijo, utrujale pa vas bodo misli, povezane s preteklostjo.

Teden bo obarvan s čustvi. Končno boste vedeli, kaj si želite tudi na srčnem področju. Ostane vam le še to, da preidete k dejanjem, kar zagotovo ne bo pretežko, ker ste v resnici komaj čakali, da se nekaj končno premakne. Obkroženi boste z lepimi stvarmi. Poskusite se pogovoriti z drago osebo, ki bo nekoliko raztresena. Nemirni in negotovi boste le v zadnjih dneh tedna.

Povabljeni boste v mlajšo družbo. Morda gre za športno, rekreativno ali umetniško dejavnost, v kateri ste nekoč resnično uživali. Navezali boste nekaj novih stikov. Nekoliko bolj popazite na spodnji del telesa in na želodec.

Organizirajte se in si očistite telo s primerno dieto in pitjem večjih količin vode. Nekaj skrbi bo v zadnjih dneh tedna namenjenih finančnemu stanju, kjer si boste naredili dober načrt za prihodnost. Nekomu, ki vam je zelo pri srcu, pa boste manjšo vsoto denarja podarili.

POČUTJE: 3/5
ZDRAVJE: 4/5
POSEL: 2/5
FINANCE: 4/5
STRAST: 4/5
INTIUTIVNO: 4/5

VODNA ZNAMENJA: rak, škorpijon, ribi

V teden boste zakorakali nekoliko zmedeni. Popazite na denar in vse, kar je najtežje, opravite že v prvi polovici tedna. Posebno če se znova ukvarjate z določenimi zadevami, ki so vam že povzročile nemalo preglavic. Povabilo, ki ga boste deležni, vas ne navdušuje preveč, čeprav se določenim zadevam vseeno ne želite izogniti.

V ljubezni je najbolje, da počakate še nekaj časa, tako se boste pravilno odločili. Čustva, o katerih razmišljate, bodo še bolj intenzivna. To vas bo pripeljalo tudi do tega, da naredite kakšen korak in se soočite z nekom, ki je v vašem življenju že dalj časa. Ne obremenjujte se s preteklostjo in živite za sedanjost. Sprostite se in uživajte v vsakem trenutku svojega življenja.

Vaši bližnji ali partner niso preveč navdušeni, ker nečesa preprosto niste izpolnili. Zapisujte si in hranite vse, kar je najpomembnejše, saj bi lahko v nasprotnem primeru prišlo do zmede. Odločili se boste na podlagi občutka in kot vedno ne boste zgrešili. Prijatelj vas prijetno preseneča, lahko se sprostite in sprejmete nekaj zanimivega.

Zaslužek, ki ga načrtujete že nekaj časa, vam lahko spolzi iz rok. Nekaj je v vaših rokah, zato prevzemite pobudo. Ni druge rešitve, kot da se glede določenih zadev še enkrat potrudite po najboljših močeh.

Na zdravstvenem področju se vam bodo razmere razjasnile. Toplejši dnevi vas bodo zvabili na sprehod v prijetni družbi.

POČUTJE: 2/5
ZDRAVJE: 4/5
POSEL: 4/5
FINANCE: 2/5
STRAST: 4/5
INTIUTIVNO: 3/5

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri