Napoved počutja za vse štiri elemente od 21. do 27. 10. 2015

Ognjena znamenja: Pred vami je nekaj čustveno lažjih dni; Zračna znamenja: zdaj je pravi trenutek za resne odločitve in sledenje sanjam; Zemeljska znamenja: kombinacija planetov vas bo obdarila s presenečenji; Vodna znamenja: ne zamudite priložnosti za pristno bližino.

Napoved počutja za vse štiri elemente od 21. do 27. 10. 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
21. 10. 2015

OGNJENA ZNAMENJA: oven, lev, strelec

V tem tednu boste zaradi ugodnih vplivov nekoliko lažje pluli in delovali skozi globoke čustvene energije in sledili notranjim občutkom o tem, katero pot je treba izbrati. Morda boste sprva malce napeti, a če vam bo uspelo zdržati, vas čaka prav prijeten čas, tudi nekaj romantičnih večerov.

Pred samskimi je čas, poln veselja in dobre volje. Ne bo vam manjkalo optimizma in želje po novih dogodivščinah. Najlepše zadeve pridejo nepričakovano, kar boste okusili v tem tednu. Srečanje s prijateljem vas bo nekoliko zmedlo, toda na koncu boste umirjeni, saj se je očitno začelo novo in prijetnejše poglavje. Pokažite prijateljem, da vam lahko zaupajo.

Imate veliko dobrih idej, zato ni razlogov, da bi čakali na pobude drugih. Vse boste opravili z lahkoto, kar vas bo razveselilo. Poskusite delovati bolj samostojno in samozavestno. Pred vami je precej razgiban konec tedna. Dela boste imeli ogromno, poleg tega se vam obeta veliko dogajanja na zasebnem področju.

S partnerjem se nikakor ne bosta mogla uskladiti. Če vas nihče nujno ne bo potreboval, se lahko pojavi občutek nezadovoljstva in samote. Ne vdajajte se črnim mislim, ampak sprejmite to kot del časa, ki ga trenutno ne morete pospešiti.

POČUTJE: 2/5

ZDRAVJE: 3/5

POSEL: 5/5

FINANCE: 4/5

STRAST: 4/5

INTIUTIVNO: 3/5

ZRAČNA ZNAMENJA: dvojčka, tehtnica, vodnar

Prikupil se vam bo nekdo iz drugega kroga, kar vas bo na začetku nekoliko presenetilo. Vse skupaj bo še bolj intenzivno, še posebej, če ste trenutno med dvema osebama in morda iščete le potrditev, ali je vredno tvegati. Močno hrepenite po uspehu in slavi. Tega ne bo pretežko doseči, saj že dobro veste, koga imate na drugi strani, predvsem pa to, da si že nekaj časa želita isto stvar.

Teden bo zelo primeren za daljše izlete in obisk gozda. Odločitve, ki jih za vas piše življenje, bodo modre in preudarne. Vpliv planetov vam bo dovolil, da se odločite in sledite svojim sanjam. Pred vami je čas plodnosti in ustvarjalnosti. Slišali boste nekaj, kar vas ne bo prepričalo. Morda gre za nepopolne informacije, vsekakor za nekaj, kar bi morali preveriti. Zgodbi prisluhnite do konca, da se ne boste zmotili in si nakopali nepomembnih nevšečnosti.

Ponudbam, ki bodo kot suho zlato, ne zaupajte prehitro, saj se lahko kmalu izkaže, da niso resnične, bolje bo ostati na starem kot tvegati in izgubiti vse, kar ste si zgradili. Komunikacija bo tista, ki vam bo pomagala razumeti dobre iztočnice tedna.

Kreativen čas je pred vami in zadeve bodo s svetlobno hitrostjo potekale v smeri, ki jo želite, kar pomeni tudi več zadovoljstva in boljšega počutja.

POČUTJE: 3/5

ZDRAVJE: 4/5

POSEL: 4/5

FINANCE: 2/5

STRAST: 2/5

INTIUTIVNO: 3/5

ZEMELJSKA ZNAMENJA: bik, devica, kozorog

Izkoristite preskok energije in se odpravite nekam, kjer se lahko družite, saj vas spodbuja prijetna kombinacija planetov, ki vam bo v tem tednu podarila mnogo presenečenj. Morda bi si morali narediti nekoliko drugačen urnik, ki ga boste popestrili z novo zanimivo dejavnostjo.

Venera vam bo še posebej naklonjena proti koncu tedna, zato bo časa kar na pretek, da uredite nekaj, kar si trenutno najbolj želite, in se usmerite v zadovoljstvo. Preveč se ukvarjate z nečim, kar vam krade energijo in zadeva osebo, ki je ne morete razumeti. Sicer pa ne gre za resnejše težave, kvečjemu za obojestransko neprilagodljivost, ki se bo rešila še v tem tednu. Ni razlogov za dvome, pustite, da se stvari dogajajo spontano, in ne bodite preveč togi kot tolikokrat do zdaj.

Vezani vztrajajte glede načrta, o katerem sta z drago osebo že dogovorjena in ki lahko dobi pravo podobo. Prednost dajte tistim, ki se do vas obnašajo iskreno, pa čeprav so včasih bolj kritični do vas. Ko boste prepričani, da delate prav, lahko mirno nadaljujete tako, kot ste si zastavili, pomagala vam bo kombinacija planetov, ki vas bo hrabrila. Storili boste nekoliko neobičajen ali celo drznejši korak, ki se vam lahko kmalu obrestuje. Začelo se bo nekaj novega, obetavnega in končno boste bolj nasmejani.

POČUTJE: 4/5

ZDRAVJE: 4/5

POSEL: 3/5

FINANCE: 3/5

STRAST: 4/5

INTIUTIVNO: 2/5

VODNA ZNAMENJA: rak, škorpijon, ribi

Nič se ne bo spremenilo, če se ne boste potrudili. Kmalu boste dobili priložnost za pristno bližino in predanost v odnosu z osebo, ki vas privlači že dlje časa. Niste v najboljši koži, zato se tam, kjer niste samozavestni, ne izpostavljajte preveč.

Določene zgodbe še ne morete dokončati, zato se sprostite in usmerite v kaj drugačnega in zanimivejšega, kar vas bo sproščalo. Ne potrebujete napotkov, saj sami najbolje veste, kdo vam je najbolj pri srcu in kam se lahko obrnete, ko imate težave. Vsekakor se držite tistih, ki so vam že dokazali naklonjenost.

Razmišljali boste o priložnostih, ki se bodo izkazale za zelo zanimive. Le manjši korak boste morali narediti in dosegli boste to, kar si že dolgo želite, čeprav vam bo nekdo metal polena pod noge. Življenje bo od vas konec tedna zahtevalo nekaj več resnosti. Družinske odgovornosti bodo spodbujale trezne premisleke o finančnem področju. Pomagajte si s prilagodljivostjo.

Teden prinaša dodatno delo, vendar si prav vsega ni treba takoj naložiti, naj mine nekaj časa, da stvari dobijo pravo obliko. Postavili se boste na stran bolj labilnih, vsaj dokler ne boste popolnoma prepričani o svojih sposobnostih in znanju.

POČUTJE: 3/5

ZDRAVJE: 3/5

POSEL: 4/5

FINANCE: 5/5

STRAST: 2/5

INTIUTIVNO: 2/5

horoskop.si