Elementi in počutje od 14. 4. do 25. 4.

Preverite, kako se boste počutili v svojem elementu v naslednjih dneh.

Elementi in počutje od 14. 4. do 25. 4. (foto: profimedia) profimedia
14. 4. 2017

OGNJENA ZNAMENJA: oven, lev, strelec

V sredo in četrtek boste polni energije in ustvarjalnih idej. Le pogumno se lotite dela, saj se vam v povezavi s tem kmalu obeta tudi boljši položaj na finančnem področju. Imeli boste kopico dobrih idej, ki jih je pametno izkoristite za nakupe in širjenje obzorij. Polepšajte svoj dom, pojdite s prijatelji na kavo in se nahranite z energijo, ki bo še posebej pozitivna proti koncu tedna. Pred vami so dnevi prebujanja v pravem pomenu besede, zato jih spretno izkoristite. Naklonjenost planetov vas lahko zaziblje v brezbrižne dni. Ste človek, ki ne dovoli nobenih pritiskov, zato jih tudi ne boste imeli. V soboto vam bo pot prekrižala oseba iz vaše preteklosti. Občutki ob srečanju ne potrebujejo besed, temveč dejanja. Počutje v objemu bo dišalo po večnosti in čas bo ljubezensko obarvan. V svoj dom boste poskušali vnesti čim več miru in topline. Jezili se boste na vsakogar, ki se ne bo vedel v skladu z vašimi pričakovanji. Najprej se umirite in poskušajte čim bolj iskreno sprejemati potrebe vseh družinskih članov. Vzemite si čas, da jim prisluhnete in jih poskušate razumeti. Šele potem boste lahko pomagali pri reševanju njihovih težav, ki niso majhne.


ZRAČNA ZNAMENJA: dvojčka, tehtnica, vodnar

V sredo in četrtek boste nekoliko utrujeni, čeprav potrebujete malo, da bi se odpočili in nadaljevali v svoji smeri. Priznati si morate, da je za vami nekaj napornejših obveznosti. Nekdo vam je veliko bolj pri srcu, kot si želite priznati. Vsak začetek je težek, zato bodite pametnejši in prvi popustite v komunikaciji, ki bo kmalu prešla na drugo stopnjo, in sicer takšno, ki vam bo veliko bolj všeč. Ne najdete prave taktike z osebo, ki vam je še vedno naklonjena, morda tudi zaradi težav in dvomov, ki jih imate sami. Vsaj glede dogovora se držite zastavljenega in v petek ne pretiravajte. Na poslovnem področju vas bodo navdušili za nove, ustvarjalne zamisli. Pripravljeni ste in si želite še veliko drugih stvari, posebno ljubezenskih iskric in poznanstev, ki prihajajo v ponedeljek. Nekaj nervoze bo tudi doma. Pomembno je, da to vznemirljivo in živčno energijo preskočite in premagate. Raje jo izkoristite in premislite o spremembah. Ni razlogov za pretirano zaskrbljenost, toda ne navezujte se na prazne obljube nekoga v svoji bližini. Počasi boste našli nekaj novih možnosti, le prehitevati ne smete, saj vas lahko nekdo narobe razume.


ZEMELJSKA ZNAMENJA: bik, devica, kozorog

Bolj kot delovne obveznosti vam bo v sredo prijalo druženje. Daljši kot tudi krajši sprehodi ne krepijo samo telesa, ampak tudi duha. Več dni zapored se boste sprehajali v družbi nasprotnega spola, kar bo dodaten razlog, da vas nič ne ustavi. Vaše dobro poznavanje skritih kotičkov bo sprožilo navdušenje in željo po ponovitvi. Kjer je volja, je odprta pot, zapomnite si to. Pazite s tistimi, ki jim očitno ne morete zaupati, saj bo vsak skrbel predvsem zase. Zato tudi čutite posledice stresa in utrujenosti, vendar se ne predajte negativnim energijam. Zdelo se vam bo škoda, da bi predolgo čakali na določeno zadevo, čeprav je bolje tako, kot da bi spet storili kaj nepremišljenega. Nečesa ne poznate dovolj dobro, zato proti koncu tedna zberite še nekaj informacij. Pred vami so dnevi, ko ne boste preveč komunikativni, saj boste obremenjeni sami s seboj in s svojimi težavami. Sprostite se in ne bežite pred resničnostjo. Napake delate izključno po lastni volji in svojih prepričanjih. Krajši izlet v naravo lahko v vas prebudi hrepenenje po iskreni ljubezni, ki jo čakate že nekaj časa.


VODNA ZNAMENJA: rak, škorpijon, ribi

V sredo boste stopili z željo po ljubezenskih dogodivščinah. Z ljubljeno osebo še vedno lahko najdeta možnost za kompromis, saj hrepenita po urejanju situacije, zato nikar ne bodite konfliktni. Vse skupaj vas bo malce obremenilo. Opustite težje opravke, če boste začutili prve znake utrujenosti ali dobili vtis, da se nečesa ne morete spomniti. Glede finančnih zadev pa bodite malce bolj previdni. Po eni strani veste, kaj bi morali storiti, da nekaj končno uredite, po drugi pa nimate energije, da bi se ukvarjali s čisto rutinskimi zadevami. Nekdo vas bo navdušil in počasi osvojil vaše srce. Življenje bo konec tedna prinašalo več miru. Odnosi bodo manj stresni, bolj topli in prijetni, kar vas bo razveselilo. Delovali boste bolj počasi, a učinkovito, zato se ne bojte za osebni napredek. V ponedeljek se nikar ne spuščajte v podpise kakršnekoli pogodbe ali partnerstva. Zadeve raje prestavite na prihodnje dni, ko bo bolj ugoden čas, in o njih še malo razmislite. Občutek, ki ga imate, vas vodi v pravo smer. Nekaj se bo zavrtelo in rešilo izredno hitro in brez posebnih zapletov. Pri delu ne potrebujete premora, morda le nekaj novih idej, ki vas bodo prebudile.

horoskop.si