Elementi in počutje od 30. 9. do 6. 10. 2015

Ognjena znamenja - spočijte se, zračna znamenja - pred vami je nekaj zelo ustvarjalnih dni, zemeljska znamenja - ne bodite konfliktni, vodna znamenja - razdajajte se svojemu partnerju.

Elementi in počutje od 30. 9. do 6. 10. 2015 (foto: Roko Bahat) Roko Bahat
30. 9. 2015

Ognjena znamenja: oven, lev, strelec

V prvi polovici tedna boste nekoliko utrujeni, čeprav potrebujete malo, da bi se odpočili in nadaljevali v svoji smeri. Priznati si morate, da je za vami nekaj napornejših obveznosti. Nekdo vam je veliko bolj pri srcu, kot si želite priznati. Vsak začetek je težak, zato bodite pametnejši in prvi popustite v komunikaciji, ki bo kmalu prešla na drugo stopnjo, in sicer takšno, ki vam bo veliko bolj všeč. Ne najdete prave taktike z osebo, ki vam je še vedno naklonjena, morda tudi zaradi težav in dvomov, ki jih imate. Vsaj glede dogovora se držite zastavljenega in v prvi polovici tedna ne pretiravajte. Na poslovnem področju vas bodo navdušili za nove, ustvarjalne zamisli. Pripravljeni ste in si želite še veliko drugih stvari, posebno ljubezenskih iskric in poznanstev, ki prihajajo v zadnjih dneh tedna. Nekaj nervoze bo tudi doma. Pomembno je, da to vznemirljivo in živčno energijo preskočite in premagate. Raje jo izkoristite in premislite o spremembah. Ni razlogov za pretirano zaskrbljenost, toda ne navezujte se na prazne obljube nekoga v svoji bližini. Počasi boste našli nekaj novih možnosti, le prehitevati ne smete, saj vas lahko nekdo narobe razume.

POČUTJE: 4/5

ZDRAVJE: 3/5

POSEL: 3/5

FINANCE: 4/5

STRAST: 4/5

INTIUTIVNO: 2/5

Zračna znamenja: dvojčka, tehtnica, vodnar

V prvi polovici tedna boste polni energije in ustvarjalnih idej. Le pogumno se lotite dela, saj se vam v povezavi s tem kmalu obeta tudi boljši finančni položaj. Imeli boste kopico dobrih idej, ki jih je pametno izkoristiti za nakupe in širjenje obzorij. Polepšajte dom, pojdite s prijatelji na kavo in se nahranite z energijo, ki bo še zlasti pozitivna proti koncu tedna. Pred vami so dnevi prebujanja v pravem pomenu besede, zato jih spretno izkoristite. Naklonjenost planetov vas lahko zaziblje v brezbrižne dni. Ste človek, ki ne dovoli nobenih pritiskov, zato jih tudi ne boste imeli. V sredini tedna vam bo pot prekrižala oseba iz preteklosti. Občutki ob srečanju ne potrebujejo besed, temveč dejanja. Počutje v objemu bo dišalo po večnosti in čas bo ljubezensko obarvan. V dom boste poskušali vnesti čim več miru in topline. Jezili se boste na vsakogar, ki se ne bo vedel v skladu z vašimi pričakovanji. Najprej se umirite in poskušajte čim bolj iskreno sprejemati potrebe vseh družinskih članov. Vzemite si čas, da jim prisluhnete, in jih poskušajte razumeti. Šele potem boste lahko pomagali pri reševanju njihovih težav, ki niso majhne.

POČUTJE: 4/5

ZDRAVJE: 4/5

POSEL: 4/5

FINANCE: 2/5

STRAST: 3/5

INTIUTIVNO: 4/5

Zemeljska znamenja: bik, devica, kozorog

V teden boste stopili z željo po ljubezenskih dogodivščinah. Z ljubljeno osebo še vedno lahko najdeta možnost za kompromis, saj hrepenita po urejanju odnosa, zato nikar ne bodite konfliktni. Vse skupaj vas bo malce obremenilo. Opustite najtežje opravke, če boste začutili prva znamenja utrujenosti ali dobili vtis, da se nečesa ne morete spomniti. Glede finančnih zadev pa bodite malce bolj previdni. Po eni strani veste, kaj bi morali storiti, da nekaj končno uredite, po drugi pa nimate energije ukvarjati se s čisto rutinskimi zadevami. Nekdo vas bo navdušil in počasi osvojil vaše srce. Življenje bo prinašalo več miru. Odnosi bodo manj stresni, bolj topli in prijetni, kar vas bo razveselilo. Delovali boste bolj počasi, a učinkovito, zato se ne bojte za svoj osebni napredek. V zadnjih dneh tedna se nikar ne spuščajte v podpise kakršnekoli pogodbe ali partnerstva. Zadeve raje prestavite na prihodnje dni, ko bo bolj ugoden čas, in o njih še malo razmislite. Občutek, ki ga imate, vas vodi na pravo stran. Nekaj se bo zvrtelo in rešilo izredno hitro in brez posebnih zapletov. Pri delu ne potrebujete premora, morda le nekaj novih idej, ki vas bodo prebudile.

POČUTJE: 4/5

ZDRAVJE: 4/5

POSEL: 3/5

FINANCE: 4/5

STRAST: 3/5

INTIUTIVNO: 4/5

Vodna znamenja: rak, škorpijon, ribi

Bolj kot delovne obveznosti vam bo v prvi polovici tedna prijalo druženje. Daljši kot tudi krajši sprehodi ne krepijo samo telesa, ampak tudi duha. Več dni zapored se boste sprehajali v družbi nasprotnega spola, kar bo dodaten razlog, da vas nič ne bo ustavilo. Vaše dobro poznavanje skritih kotičkov bo sprožilo navdušenje in željo po ponovitvi. Kjer je volja, je odprta pot, zapomnite si to. Pazite s tistimi, ki jim očitno ne morete zaupati, saj bo vsak skrbel predvsem zase. Čutite posledice stresa in utrujenosti, vendar se ne predajte negativnim energijam. Zdelo se vam bo škoda, da bi predolgo čakali na določeno zadevo, čeprav je bolje tako, kot da bi spet storili kaj nepremišljenega. Nečesa ne poznate dovolj dobro, zato proti koncu tedna zberite še nekaj informacij. Pred vami so dnevi, ko ne boste preveč komunikativni, saj boste obremenjeni sami s seboj in s svojimi težavami. Sprostite se in ne bežite pred resničnostjo. Napake delate izključno zaradi svojih prepričanj. Krajši izlet v naravo lahko v vas prebudi hrepenenje po iskreni ljubezni, ki jo čakate že nekaj časa.

POČUTJE: 4/5

ZDRAVJE: 3/5

POSEL: 3/5

FINANCE: 3/5

STRAST: 3/5

INTIUTIVNO: 4/5

horoskop.si