Elementi in počutje od 7. do 13. 9. 2016

Kakšno bo počutje v tem tednu?

Elementi in počutje od 7. do 13. 9. 2016 (foto: Profimedia) Profimedia
7. 9. 2016

OGNJENA ZNAMENJA: oven, lev, strelec

Vaša pot v sredo ne bo drzna, ampak predvsem zanesljiva in mirna. Verjeli boste vase. Sledite svojemu občutku, tudi med znanci. Najbolje se počutite z ljudmi, ki so se pripravljeni pogajati o skupnem dobičku. Pomembno bo, da ne zapravljate preveč denarja, saj niste tako močni, kot kažete. Pravzaprav vas bo strah, da drugi ne bi razkrili, kje ste najšibkejši. Vse bo lažje, če boste v petek ostali sproščeni, saj je čas, da popravite zamujeno in se osredotočite na obveznosti, ki vas čakajo v prihajajočem obdobju. Partnerju boste privoščili vse najboljše. Nič hudega, če boste v prihodnjih dneh več dajali kot dobili, saj vas bo tudi to osrečilo. Ko boste vi kaj potrebovali, pa bosta hitro zamenjala vlogi. Usmerite se le na tisto, kar dobro poznate. Srčne zvezde vas sicer spodbujajo, da bi več tvegali, vseeno pa se še predobro spominjate nedavnih izkušenj, zato zagotovo ne boste zaletavi. Hitrosti vam v nedeljo ne bo primanjkovalo, na bistva se boste pa težko osredotočali. Ljubezenske zvezde bodo najbolj prijazne v ponedeljek in torek.  

ZRAČNA ZNAMENJA: dvojčka, tehtnica, vodnar

Ne bodite v sredo nepotrpežljivi, vse se rešuje počasi. Prav kmalu se bo pokazalo, kaj si kdo misli in kaj namerava. Če bi prehitevali, bi se znašli sredi nenavadnih okoliščin brez mogočega izhoda. Nekoga boste v četrtek prosili za določeno vsoto denarja. Mogoče boste imeli celo srečo, da se rešite iz negativnega finančnega položaja, v katerem ste se znašli. Niste nezmotljivi, čeprav to težko priznate, posebno v navzočnosti nekoga od starejših ali nadrejenih. Pri poslovnih pogajanjih več poslušajte in manj govorite. Tokrat morate popustiti, če si ne želite nakopati zamer. Težko bo, vendar ostanite odločni do konca. Kmalu se bo izkazalo, da je bilo tako najboljše. Začnite se nekoliko več gibati, ni še prepozno, da ujamete, kar ste zamudili. Uspešno se boste prilagodili prijateljem. 

ZEMELJSKA ZNAMENJA: bik, devica, kozorog

Uspešni ste prav zaradi tega, ker razmišljate z lastno glavo in se ne ozirate na malenkosti, zato se čim prej vrnite k temu. Nasprotno pa lahko v ljubezni v sredo dosežete več, če ste strpni do potreb partnerja. Nekaj vas preveč spominja na preteklost in zato boste previdni. Zaupajte bližnjim, pazite glede stroškov, preverite, kaj ste se dogovorili v službi. Raztresenost, s katero se boste lotevali poslov, bo vašo okolico navdala z zaskrbljenostjo, saj tega od vas niso vajeni. Vedno izgubite kompas, če razmišljate, kako bi ustregli vsem. Tokrat boste pod vplivom drugih in njihovih muh. To vas ne navdušuje, saj že imate preveč opravka z lastnimi spremembami počutja. Preživite čez vikend več časa na neki mirni lokaciji, kjer boste sami s svojimi mislimi. Glede odločitev pa raje počakajte še kakšen dan. Proti koncu tedna vas bosta verjetno prijetno presenetili domiselnost in domišljija nekoga, ki ga sicer že dolgo poznate, a ne po tej plati. Navdušeni boste! Ugodno bo v ponedeljek za služenje denarja, kajti v vas bo bosta moč in prepričljivost. Globoke spremembe, ki jih že dalj časa nosite v sebi, se bodo uresničile. 

VODNA ZNAMENJA: rak, škorpijon, ribi

V sredo ne pričakujte pretirano veliko soglasja od ljudi, s katerimi boste sodelovali. Nekoliko boste zmedeni, a bo hitro minilo. Ohranjajte optimizem in dobro voljo. Drznosti in raztresenosti vam ne bo manjkalo. Oboje dobro združite in se potrudite, da dobro izkoristite svoje sposobnosti pri sklepanju pogodbe, še zlasti kar se tiče finančne plati. To, kar se vam bo dogajalo, ne bo ravno zarota proti vam, ampak posledica neljubih okoliščin in vaše drznosti ali neučakanosti. V petek se ne zapletajte v nepotrebne spore. Ni preprosto in ne pri roki, a v tem je vendar trik. Ne boste zadovoljni, dokler se ne boste lotili nečesa, kar je res zahtevno, za kar resnično ni gotovo, ali se vam lahko posreči. Partner ni pozabil na vse užitke tega sveta, naj vas to pretirano ne skrbi. Prav zdaj nekaj premleva v glavi, kar pomeni, da boste prav kmalu doživeli prijetno presenečenje. Počitek bo čez vikend zelo ugodno vplival na vaše počutje in tudi provokacija ne bo skalila vašega miru, kar je prav. Zelo boste psihično stabilni in vitalni, a vseeno malo popazite na kondicijo. 

horoskop.si