Horoskop: 3 znamenja, ki se bodo v DECEMBRU srečala s posebnimi izzivi

Za nekatera znamenja bo december poln nenavadnih izzivov, ki so lahko na prvi pogled nekoliko naporni, a so nujni za rast.

Horoskop: 3 znamenja, ki se bodo v DECEMBRU srečala s posebnimi izzivi (foto: shutterstock) shutterstock
2. 12. 2022

Dvojčka

Pojavila se vam bo priložnost, ki vam lahko spremeni življenje. Težava pa je v tem, da boste temu težko verjeli in morda boste celo prepričani, da si tako izjemne priložnosti sploh ne zaslužite. Neprestano boste v dvomih. Naredite si uslugo in se upočasnite ter sprejmite tisto, kar si zaslužite. Da, zaslužite si srečo. Zakaj to tako težko verjamete?

Rak

V decembru se ne morete izogniti poplavi spominov, ki se vas bodo resnično dotaknili. Hitro se lahko ujamete v pretiranem razmišljanju o preteklosti in vsem, kar bi lahko naredili drugače. V tem času si boste želeli biti sami ali v ožjem krogu ljudi, zato vam bodo tudi vsa decembrska druženja morda postala breme. Ostajajte nežni do sebe in sledite svojim občutkom.

Vodnar

V tem mesecu boste nekoliko raztreseni in lahko se zgodi, da boste naredili napake, ki jih sicer ne bi. To vas lahko iztiri in vas potisne v slabo voljo, kljub vsem prijetnim prazničnim radostim. Ne pozabite; motiti se je človeško. Ne bodite tako strogi do sebe, popravite tisto, kar lahko in v vsaki situaciji poiščite lekcijo, ki vam bo koristila v bodoče.